Oyun HaberleriSanal Gerçeklik

Batman: Arkham Shadow hikâye fragmanı yayımlandı!

0

Sanal gerçeklik oyunu Batman: Arkham Shadow için hikâye fragmanı yayımlandı.

Batman: Arkham Shadow

Efsanevi Arkham evrenine geri döneceğimiz Batman: Arkham Shadow‘un hikâye fragmanı Summer Game Fest 2024’te yayımladı. Söz konusu fragman Gotham şehrine yakın bir bakış atmamızı sağlarken, oyunun ana kötü adamı Rat King’i öne çıkarıyor.

Geliştirici Camouflaj, Rat King’in yanı sıra oyuncuların Scarecrow, Harley Quinn ve daha fazla ikonik kötü karakterlerin kökenlerini deneyimleyeceklerini açıkladı. Arkham Origins ve Arkham Asylum olayları arasında geçecek olan Batman: Arkham Shadow’da, Batman’i Roger Craig Smith‘in seslendireceği de stüdyo tarafından doğrulandı.

Unity oyun motoru ile geliştirilen Arkham Shadow, Arkham City veya Arkham Knight gibi bir açık dünya oyunu olmayacak, bunun yerine Rocksteady’nin ilk Batman oyunu Arkham Asylum’dan ilham alacak. Geliştirici stüdyo ekibin Arkham Asylum’un oynanışını ve mekaniklerini sanal gerçeklikte yeniden canlandırmak için çalıştıklarını söyledi.

Batman: Arkham Shadow, serinin imzasını taşıyan serbest biçimli dövüşü sanal dünyaya taşımayı hedefliyor. Oyuncular tıpkı konsol ve PC’de olduğu gibi Batman olarak yumruk atabilecek, kaçınabilecek, gizlice veya kombolarla düşmanları alt edebilecek ve batarang, duman bombaları gibi ekipmanları kullanabilecek. Gotham’da gezinmek için de Grapnel Gun kullanarak şehirde hızla dolaşacak ve Batman’in peleriniyle süzülecek. Ana hat oyunlarda bulunan dedektif görüşü, bulmacalar, koleksiyon parçaları ve daha birçok ana mekanik VR’a uyarlanmış olacak.

Batman: Arkham Shadow ne zaman çıkacak?

Batman: Arkham Shadow bu sonbaharda Meta Quest 3’e özel olarak çıkacak.

Oyun haberleri için temel kriterlerimizi merak ediyorsanız,
haber politikası ve standartlarımıza göz atabilirsiniz.


Bizi Google News üzerinden de takip edebilirsiniz.


Summer Game Fest 2024 tüm etkinlik ve oyun duyuruları için buraya göz atabilirsiniz.

Berk Söğütlü
Oyun Günlüğü Haber Editörü