Oyun HaberleriPCPlayStationXbox

Battlefield 2042’nin ‘Circle of Hell’ adlı etkinliği duyuruldu!

0

Battlefield 2042’nin zaman sınırlı etkinliği Circle of Hell, 29 Ekim’de başlayacak. Yaklaşık bir ay sürecek etkinlik 26 Kasım’da sona erecek.

Battlefield 2042 – Circle of Hell

DICE ile Criterion Games tarafından geliştirilen ve Electronic Arts tarafından da yayımlanan birinci şahıs nişancı oyunu Battlefield 2042‘nin yeni sezonu Circle of Hell; PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox X ve S Serisi, Xbox One, Microsoft Windows ve Xbox Cloud Gaming için duyuruldu.

Yaklaşık bir ay sürecek etkinlik 29 Ekim’de başlayacak ve 26 Kasım’da sona erecek.

Bu etkinlikte oyunun adı “ölümcül olmak”. Yeni sınırlı süreli deneyimler, Hardcore Conquest, Hardcore Rush ve Hardcore Breakthrough ile oyuncular, daha yüksek hasar, sınırlı HUD ve kilitlenen silahlar ile becerilerini daha önce hiç olmadığı gibi test edecek ölümcül savaşlarda yer alabilecekler. Ayrıca, Circle of Hell’in Hardcore harita rotasyonunda Battle of the Bulge, El Alamein, Orbital ve Redacted bulunuyor. Hem Battle of the Bulge, hem de El Alamein görsel güncellemeler alacak ve M1 Garand silahı Portal’dan All-Out Warfare’a gelecek. 

Battlefield 2042 – Circle of Hell

Büyük ölçüde yeniden şekillenen savaş alanı deneyiminin yanı sıra Circle of Hell, yeni kozmetikler, ürkütücü ödüller ve keyifli modlar ile yepyeni bir Event Pass’i de yanında getiriyor. Oyuncular, BFC ve dört efsanevi öge dahil daha fazla açılabilir öge kazanmaya devam edebilir. 

Battlefield 2042 – Circle of Hell

Oyun haberleri için temel kriterlerimizi merak ediyorsanız haber politikası ve standartlarımıza göz atabilirsiniz. Bizi Google News, X, Facebook, Instagram ve Youtube‘dan takip edebilirsiniz. İngilizce oyun haberleri için OG English (OG: Video Game News, Reviews) web sitemize de bakabilirsiniz. Aylık ücretsiz olarak yayımlanan Oyun Günlüğü dijital dergimize de aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Oyun Günlüğü
Türkiye'nin yeni nesil oyun haber sitesi. 2020'den bu yana Türkçe ve İngilizce web sitelerimiz ve dijital dergimizle sizinleyiz! - Reklam ve işbirliği için mail atabilirsiniz.

Comments

Leave a reply

You may also like