Oyun HaberleriPCPlayStation

Battlefield Portal kuralları bozuyor

0

Battlefield serisinin yeni oyunu olan Battlefield 2042’nin yeni modu Portal sayesinde kullanıcılar, kendi oyun modlarını oluşturacak, oynayabilecek ve diğer oyunculara oynatabilecek.

  •  EA Play Live etkinliğinde yeni Battlefield Portal modu da dahil olmak üzere, merakla beklenen Battlefield ile ilgili bilgiler paylaşıldı
  • Bir Sandbox modu olan Battlefield Portal’da oyuncular istedikleri her türlü senaryoyu oluşturabilecek
  • Yeni modda oyuncular serinin eski oyunlarındaki sevilen haritaların yenilenmiş versiyonlarında oyunu oynayabilecek

 EA Play Live etkinliğinde Battlefield 2042 ile ilgili yeni bilgiler verildi. Yayıncılığını Electronic Arts’ın yaptığı, geliştiriciliğini ise DICE’ın yaptığı Battlefield serisinin yeni oyunu Battlefield 2042‘nin yeni modu Battlefield Portal duyuruldu. Portal, oyuncuların en sevdikleri Battlefield zaman dilimlerini tek bir oyunda birleştirmelerini sağlayan yeni bir oyun modu olarak karşımıza çıkacak.

Battlefield 2042: Portal önceki oyunlardan haritalar içerecek

Battlefield 2042’de pek çok Battlefield oyuncusunun severek oynadığı Battlefield 3 ve Bad Company 2’den haritaların, silahların ve araçların ekleneceği duyuruldu.  Haritalar, silahlar, araçlar ve sınıflar gibi içerikler Battlefield 2042’nin standartlarına ve grafiklerine göre güncellenecek.

Oyuncular kendi Battlefield haritalarını oluşturabilecek

Bir site şeklinde yayınlanacak olan Portal, dilediğiniz kurallarda oyun tasarlamanızı sağlayacak. Silah yarışı, sadece uçak, sadece tank, sadece tabanca, sadece bıçak ve sadece bomba gibi aklınıza ne kadar farklı oyun tasarımı geliyorsa dilediğiniz gibi oluşturmanıza izin verecek. Battlefield Portal isimli bu sistemde, 10’dan fazla harita, 40’tan fazla silah, 30’dan fazla araç gereç ve 40’tan fazla kullanılabilir aracın olacağı açıklandı.  Bu sistem sayesinde Battlefield 2042’nin neredeyse sonsuz miktarda farklı oyun moduna sahip olabileceği de belirtildi.

Battlefield 2042, 23 Ekim 2021’de PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series, Xbox One ve PC için çıkış yapacak.

Battlefield 2042 Portal Fragmanı:

Cemre Topuzer
Oyun Günlüğü Haber Editörü
    Subscribe
    Bildir
    guest

    0 Yorum
    Inline Feedbacks
    View all comments