Oyun HaberleriPCPlayStation

Battlefield VI haziran ayında tanıtılacak

0

Battlefield resmi Twitter hesabından yapılan bir açıklama Battlefield severleri heyecanlandırdı. Yapılması beklenen Battlefield VI tanıtımının haziran ayında olması bekleniyor.

  • Battlefield IV’nın haziran ayında tanıtımı yapılması bekleniyor.
  • Battlefield IV hem yeni hem de eski nesil konsollara gelecek.
Battlefield VI, duyurusu için gün sayıyor. Battlefield severlerin oyunu heyecanla bekleyişlerini devam ediyor. Battlefield resmi Twitter hesabından yapılan bir açıklama oyuncuları heyecanlandırdı.

Battlefield’ın resmi twitter üzerinden yapılan açıklama kısa olsa da, merakla beklenen oyunun severlerini heyecanlandırmaya yetti. Duyuruda, “June (Haziran)” ve “Boom” kelimelerinin kullanılması Battlefield serisinin yeni oyunu olan Battlefield VI oyununun haziran ayında duyurulacağı beklentileri yarattı.

Henüz tam olarak kesinleşmemiş olsa da göründüğü kadarıyla haziran ayı içerisinde yeni oyunun tanıtımının yapılması muhtemel gibi görünüyor.

Battlefield resmi Twitter hesabından atılmış olan gönderi

Battlefield VI oyunu nasıl olacak?

Yeni çıkacak olan Battlefield VI hakkında bu zamana kadar yapılmış olan birçok sızıntı haber dışında çok fazla bilgiye sahip değiliz.

Oyunun daha öncesinde yapılan açıklamalarında oyunun şimdiye kadar ki en büyük ekiple hazırlandığı söylenmişti. Serinin daha öncesindeki oyunlarında daha büyük haritalar ve daha çok oyuncunun bir haritada bulunacağı gibi bilgilerde daha önceki yapılan açıklamalarda bahsedilmişti. Yeni oyunun 2030 yılında geçecek ve fütüristik bir temaya sahip olacağı yönünde söylentilerde söz konusu. Oyun severlerin Battlefield hakkında daha çok bilgiye ulaşmaları için şimdilik tanıtımı beklemeleri gerekiyor gibi duruyor.

Battlefield VI haritasının onaylanmamış olan el çizimi görseli

Battlefield VI mevcut nesil konsollarda da bulunacak

Geçtiğimiz günlerde EA CEO’su Andrew Wilson tarafından yapılan açıklamada oyunun hem mevcut nesil konsollara, hem yeni nesil konsollara, hem de PC için çıkarılacağını duyurdu. Yeni oyunun yeni konsollarda çok daha özel bir deneyim sunacağını fakat mevcut konsollarda da gayet iyi bir oyun deneyimi yaşatacağını da ekledi.

Yeni oyun ne zaman çıkacak?

Oyunun ne zaman çıkacağı hakkında henüz net tarih belirli değil. Yapılan açıklamalara göre oyunun 2021 yılının ekim – aralık aylarında çıkacağı biliniyor. Oyunun aynı zamanda bir mobil oyununun da çıkacağı daha öncesinde duyurulmuştu.

Kerem Karaibrahimoğlu
Oyun Günlüğü Haber Editörü
    Subscribe
    Bildir
    guest

    0 Yorum
    Inline Feedbacks
    View all comments