macOSOyun HaberleriPC

Beware of Light, 2025’te geliyor!

0

Anlatıya ve hayatta kalmaya odaklanan “zorlu bilim kurgu” şehir kurma oyunu olarak tanımlanan Beware of Light’ın 2025 yılının başlarında PC ve Mac platformlarına gelmesi bekleniyor.

Beware of Light

Polonyalı video oyun stüdyosu Bajka Games tarafından geliştirilen ve yayımlanacak hayatta kalma ve şehri kurma oyunu Beware of Light için tanıtım fragmanı yayımlandı. Oyun Günlüğü’ne açıklama yapan stüdyo, oyunun 2025’te PC ve Mac platformlarına geleceğini duyurdu.

Fragmanda kolonicilerin Ash gezegeninin ölü çöllerine zorunlu inişinden sonraki ilk trajik günlerini anlatıyor. Kolonizasyon gemisinin mürettebatının çoğu hayatta kaldı. Krizin üstesinden gelmeniz, gezegenin gizemlerini keşfetmeniz ve insanlarınızı kaçınılmaz ölümden kurtarmak için bir plan hazırlamanız gerekecek.

Unreal Engine 5 motoruyla geliştirilen oyunda Troposferden hidrojeni çıkaracak ve patlama reaktörlerinde su oluşturacaksınız. Bazaltları kayalardan çıkaracak ve bina yapıları için granüller ve kumaş dokumak için iplikler halinde eritilecek. Yiyeceklerinizi laboratuvarlarda ve biyoreaktörlerde büyütecek, tamamen güneş enerjisi üzerine kurulu bir toplum kuracaksınız.

Beware of Light

Hasar gören kolonizasyon gemisi kolonicilerin son umudu. Yüksek yörüngede asılı kaldığı düşünülen gemi uzay yolculuğuna devam etmenin belki de tek umudu. Ancak bu önemli kararı vermek için zorlu denemeler ve beklenmedik keşiflerle dolu uzun bir yolda ilerlemeniz gerekecek.

Beware of Light Türkçe dil desteğiyle geliyor!

Türkçe alt yazı ve arayüz desteğiyle gelecek Beware of Light, 2025 yılının başlarında PC ve Mac platformlara gelecek.

Beware of Light

Beware of Light Steam’de!

Bağımsız bir geliştirici ekip tarafından hazırlanan oyuna destek olmak için Steam’den istek listenize ekleyebilirsiniz. Geliştiriciler oyunu, “Ölü bir gezegenin acımasız ikliminde son derece gelişmiş bir insan uygarlığının hayatta kalma öyküsüdür.” diye tanımlıyor.

Oyun Günlüğü
Türkiye'nin yeni nesil oyun haber sitesi. 2020'den bu yana Türkçe ve İngilizce web sitelerimiz ve dijital dergimizle sizinleyiz! - Reklam ve işbirliği için mail atabilirsiniz.