Oyun HaberleriPCPlayStation

Black Myth: Wukong için yeni bir fragman yayımlandı!

0

Black Myth: Wukong’un gösterişli yeni fragmanı Gamescom 2023’te yayımlandı.

Black Myth: Wukong

Geoff Keighley’nin ev sahipliği yaptığı Gamescom 2023 Açılış Gecesi Yayını‘nda Black Myth: Wukong için yeni bir oynanış fragmanı yayımlandı. Yayımlanan fragmanda ana karakterimiz Wukong’un, çeşitli yerlere yolculuk yaparak dev böceklerden, trol benzeri yaratıklara kadar farklı tarzda ürkütücü düşmanla savaşmasını izliyoruz. Boss dövüşleri ve oynanış hakkında daha fazla bilgi sahibi olmamızı sağlayan fragman her haliyle harika görünüyor.

İlk kez üç yıldan fazla bir süre önce duyurulan Black Myth: Wukong, klasik bir Çin masalı olan Journey to the West’e dayanan bir aksiyon rol yapma oyunu olarak öne çıkıyor. Çinli oyun stüdyosu Game Science tarafından Unreal Engine 5 teknolojisi kullanılarak geliştirilen Black Myth: Wukong Soulslike türünden ilham alan bir yaklaşım benimsiyor. Black Myth: Wukong’da, ortama uyum sağlayabilen bir asa kullanan Maymun Kral Sun Wukong’u kontrol edeceğiz.

Black Myth: Wukong ne zaman çıkacak ?

Oyunun henüz net bir çıkış tarihi bulunmuyor ancak geliştirici Game Science, Black Myth: Wukong’u 2024 yazına kadar çıkarmayı hedefliyor. Black Myth: Wukong, PlayStation 5, Xbox Series X|S ve PC platformlarında çıkacak.

Berk Söğütlü
Oyun Günlüğü Haber Editörü