Oyun HaberleriPCPlayStationXbox

Black Myth: Wukong ön sipariş bonusları açıklandı!

0

Black Myth: Wukong için yeni bir fragmanın yanı sıra ön sipariş bonusları ve koleksiyoncu sürümü ile ilgili yeni detaylar paylaşıldı.

Black Myth: Wukong

Çinli geliştirici Game Science, Çin Mitolojisine dayalı sürükleyici soulslike aksiyon RPG’si, Black Myth: Wukong için sinematik bir fragman yayımladı. Gösterilen kısa fragman oyunun ön sipariş bonusları ve koleksiyoncu sürümü hakkında bilgi sahibi olmamızı sağlıyor.

Game Science, SSS bölümünde oyunun Xbox Series X|S sürümünün şu anda kalite standartlarını karşılamadığını, bu yüzden ekibin optimizasyona daha fazla zaman ayırması gerektiğini söyledi. Geliştirici ayrıca oyunun fiziksel sürümlerinin disk içermeyeceğini doğruladı.

Çin merkezli geliştiricinin geniş bir oyun kataloğu bulunmamasına rağmen Black Myth: Wukong’un grafiksel ve stilize düşman tasarımları, ilk ortaya çıkışından bu yana souls hayranları üzerinde büyük bir etki yaratmıştı.

Black Myth: Wukong Koleksiyoncu Sürümü

Black Myth: Wukong ne zaman çıkacak?

Black Myth: Wukong 20 Ağustos 2024‘te PlayStation 5 ve PC için çıkacak. Oyunun Xbox sürümüyse belirsiz bir tarihe ertelendi.

Oyun haberleri için temel kriterlerimizi merak ediyorsanız,
haber politikası ve standartlarımıza göz atabilirsiniz.


Bizi Google News üzerinden de takip edebilirsiniz.




Summer Game Fest 2024 tüm etkinlik ve oyun duyuruları için buraya göz atabilirsiniz.

Berk Söğütlü
Oyun Günlüğü Haber Editörü