Oyun HaberleriPlayStation

Bloodhound PlayStation’a geldi!

0

Hardcore retro nişancı oyunu Bloodhound, 28 Haziran’da PlayStation platformuna geldi.

Bloodhound

Kült korku filmlerinden ve ürpertici gerçek dünya mekanlarından ilham alarak, 90’ların ve 2000’lerin ikonik oyunları Doom, Quake ve Painkiller’in mekaniklerini alan hardcore retro nişancı oyunu Bloodhound, 28 Haziran’da PlayStation platformuna geldi.

18 Tem 2023’te PC platformuna gelen oyunun Xbox One ve Xbox Series X|S sürümü ise ağustos ayında oyuncularla buluşacak.

Bloodhound’da karşılaşacağınız bir dizi güçlü düşmanla Cehennem kuvvetlerine karşı amansız bir savaşa hazırlanın. Kendi çarpık yeteneklerine ve kaos yaratma konusundaki amansız kararlılıklarına sahip 16 farklı düşmana öfkenizi salın. Kutsal olmayan iğrençliklerden şeytani tarikat üyelerine kadar her karşılaşma, yeteneğinizi, reflekslerinizi ve stratejik ustalığınızı test edecek. Ama bu her şey değil – karşılaşacağınız nihai zorluklara kendinizi hazırlayın, çünkü 5 yıkıcı Cehennem patronu ile yüz yüze gelin. Bu azap titanları sizi sınırlarınıza kadar zorlayacak, üstesinden gelmek için kesin taktikler ve sarsılmaz bir kararlılık talep edecek.

Bloodhound ile hızlı ve ölümcül bir pala bıçağından kemik kırıcı pompalı tüfeğe ve etkileyici çift namlulu muadiline kadar, elinizdeki duruma uygun olarak silahınızı akıllıca seçebileceksiniz.

Bloodhound, PlayStation 4 ve PlayStation 5 için 279 TL’den satışa sunulmuş durumda. Oyunda Türkçe alt yazı ve arayüz desteği bulunmuyor.


Oyun haberleri için temel kriterlerimizi merak ediyorsanız,
haber politikası ve standartlarımıza göz atabilirsiniz.


Bizi Google News üzerinden de takip edebilirsiniz.


Oyun Günlüğü
Yeni nesil oyun haberciliği - Reklam ve işbirliği için mail atabilirsiniz.