Oyun HaberleriPC

Bodycam erken erişimde! İşte yol haritası ve tüm detaylar

0

Gerçekçi grafikleriyle dikkat çeken çok oyunculu birinci şahıs nişancı oyunu Bodycam, 7 Haziran’da PC platformuna erken erişim olarak geldi.

Bodycam 

Bağımsız Fransız video oyun stüdyosu Reissad Studio tarafından geliştirilen çok oyunculu birinci şahıs nişancı oyunu Bodycam, 7 Haziran’da PC platformuna erken erişim olarak geldi.

Ultra gerçekçi grafikleriyle dikkat çeken oyun Unreal Engine 5 ile geliştirildi. Oyundaki optimizasyon sorunları inceleme puanlarına yansımış durumda. Bodycam, Steam’deki 3 bin 254 incelemede yüzde 63 kadar bir olumlu oy almış durumda.

Oyunda Deathmatch veya Team Deathmatch gibi klasik oyun modlarının yanında rekabet için tasarlanmış Body Bomb modu yer alıyor.

Bodycam ne kadar?

Oyun 18 dolardan (582 TL) erken erişime girdi. 14 Haziran’a kadar yüzde 10 lansman indirimi var. Elinizi çabuk tutarsanız 525 TL’ye de oyunu satın alabilirsiniz.

Bodycam Türkçe mi?

Bodycam, sadece İngilizce dil desteğine sahip. Yol haritasında belirtildiği üzere yeni diller de oyuna eklenecek.

Bodycam yol haritası

Yol haritasının nihai kararları olmadığını vurgulayan geliştiriciler, ekibin büyümesine bağlı olarak daha fazla özelliğin geleceğinin sözünü verdi. Yılın ikinci çeyreğinde performansa odaklanacak ekip, hile ile mücadelenin yanında yeni haritalar getirecek. Üçüncü çeyrekte, silahlar, karakter kozmetikleri, daha fazla harita, zombi modu ve Nvdia DLSS desteği sağlamayı planlıyor.

Yılın son çeyreğinde ise yeni bir oyun modu daha gelecek. Yeni haritalar, fotoğraf modu, yeni dil desteği ve çok daha fazlası.


Oyun haberleri için temel kriterlerimizi merak ediyorsanız,
haber politikası ve standartlarımıza göz atabilirsiniz.


Bizi Google News üzerinden de takip edebilirsiniz.



Oyun Günlüğü
Yeni nesil oyun haberciliği - Reklam ve işbirliği için mail atabilirsiniz.