Biomutant, Days Gone, Steam
Oyun HaberleriPC

Bu haftanın en çok satan oyunu Biomutant oldu

0

Steam, 2021 yılı 21.hafta en çok satanlar listesini duyurdu. Listenin ilk iki sırasında, geçtiğimiz günlerde piyasaya sürülen ve bir aksiyon RPG oyunu olan Biomutant’ın ön ve normal satışı yer aldı. Biomutant’ı takip eden yapım ise birçok oyuncu tarafından beğenilen Sea of Thieves oldu.

  • Steam 2021 yılının 21. Haftasında en çok satanlar listesi açıklandı.
  • Listenin ilk iki sırasına Biomutant yerleşirken üçüncü sırada Sea of Thieves yer aldı.
Biomutant, Steam

Steam platformu 2021 yılının 21.haftasında en çok satanlar listesini açıkladı. 30 Mayıs tarihi ile biten 21. Haftada, geçtiğimiz günlerde piyasaya sürülen Biomutant oyuncular tarafından en çok satın alınan oyun oldu.

Ön ve normal satışıyla ilk iki sıraya yerleşen Biomutant, İsveç merkezli Experiment 101 tarafından geliştirilen ve 25 Mayıs’ta piyasaya sürülen bir aksiyon RPG oyunudur. Biomutant, post-apokaliptik bir dönemde Kung-Fu temalı açık dünyayı konu ediniyor.

Listenin üçüncü sırasında korsan temalı bir açık dünya oyunu olan Sea of Thieves yer alıyor. Birçok oyun sever tarafından bilinen Mass Effect Legendary Edition listenin dördüncü sırasına yerleşti. Geçen hafta birinci sırada yer alan Days Gone ise bu hafta beşinci sıraya kadar geriledi. Listenin altıncı sırasında Valve Index VR Kit, yedinci sırasında Grand Theft Auto V, sekizinci sırada ARK: Survival Evolved, dokuzuncu sırada The Witcher 3: Wild Hunt, onuncu sırada ise Rust yer aldı.

Enes Duru
Oyun Günlüğü
    Subscribe
    Bildir
    guest

    0 Yorum
    Inline Feedbacks
    View all comments