Oyun HaberleriPCPlayStationXboxZ - OG

Call of Duty Black Ops 6 çıktı!

0

Call of Duty serisinin yirmi birinci ve Black Ops alt serisinin Call of Duty: Black Ops Cold War oyununu takip eden yedinci ana oyunu Call of Duty Black Ops 6, PC ve konsollara geldi.

Call of Duty Black Ops 6

Treyarch ve Raven ekipleri tarafından geliştirilen Activision tarafından da bugün (25 Ekim 2024) yayımlanan aksiyon ve nişancı oyunu Call of Duty Black Ops 6, PlayStation 5, Xbox X ve S Serisi, PlayStation 4, Xbox One, Microsoft Windows platformlarına geldi.

Tek oyunculu Senaryo modu, Çok Oyunculu deneyim ve raunt tabanlı Zombilerin dönüşü ile Call of Duty Black Ops 6, Xbox Game Pass’de de lansman günü erişime açıldı.

Yeni nesil bir Call of Duty deneyimi sunacak Black Ops 6 etkileyici mekaniklere sahip. 90’ların başında geçen casus aksiyon gerilim oyununda oyuncular, Soğuk Savaş’ın sona ermesi ve Amerika Birleşik Devletleri’nin tek süper güç olarak yükselişiyle karakterize edilen, küresel politikada bir geçiş ve çalkantı dönemine girecek.

Dövüş manevralarını her yönde kesintisiz şekilde birleştirme yeteneğinden yararlanan bugüne kadarki en akıcı kara kuvvetleri Call of Duty hareketi olan omnimovement dahil olmak üzere birçok yeni küresel yenilikle sınırlarınızı zorlayacaksınız.  

Hikaye modu yüksek riskli soygunlar ve esrarengiz casusluk faaliyetleri dahil olmak üzere dinamik bir anlık oynama deneyimi sunuyor. 

Call of Duty Black Ops 6

Çok Oyunculu modda oyuncular, başlangıçta 12 temel 6’ya 6 harita ve 2’ye 2 veya 6’ya 6 oynanabilen 4 Strike haritası dahil olmak üzere 16 yeni haritada yeteneklerini test edecek. Her zamankinden daha büyük ve daha ödüllendirici, daha geleneksel bir Prestij sisteminin geri dönüşünü izleyeceksiniz.

Black Ops 6’da Raunt Tabanlı Zombiler geri geliyor. Başlangıçta iki harita olacak ancak daha sonra bu harita havuzu genişleyecek.

Call of Duty Black Ops 6

Call of Duty Black Ops 6 ne kadar?

Game Pass abonelerine ücretsiz olarak sunulacak Call of Duty Black Ops 6, Steam’de 70 dolardan (2.395 TL) satışa sunuldu. Xbox ve PlayStation mağazalarında ise 2.799 TL.

Call of Duty Black Ops 6 Türkçe mi?

Rusça, Arapça ve Portekizce gibi 14 farklı dil desteğinin bulunduğu oyunda ne yazık ki Türkçe alt yazı ve arayüz desteği bulunmuyor.

Oyunun sistem gereksinimleri için buraya göz atabilirsiniz.

Oyun haberleri için temel kriterlerimizi merak ediyorsanız,
haber politikası ve standartlarımıza göz atabilirsiniz.


Bizi Google News üzerinden de takip edebilirsiniz.

Oyun Günlüğü
Türkiye'nin yeni nesil oyun haber sitesi. 2020'den bu yana Türkçe ve İngilizce web sitelerimiz ve dijital dergimizle sizinleyiz! - Reklam ve işbirliği için mail atabilirsiniz.

Comments

Leave a reply

You may also like