Oyun HaberleriPCXbox

Call of Duty: Black Ops 6 lansman günü Game Pass’e gelecek!

0

Call of Duty serisinin yeni birinci şahıs nişancı oyunu Black Ops 6 için Xbox Game Pass sürprizi geldi. Oyun lansman günü abonelere özel ücretsiz olarak yayımlanacak.

Call of Duty: Black Ops 6

Treyarch ve Raven Software tarafından ortaklaşa geliştirilen ve Activision tarafından da yayımlanacak birinci şahıs nişancı oyunu Call of Duty: Black Ops 6, lansman günü Xbox Game Pass’e gelecek.

Xbox’tan yapılan açıklamada Call of Duty serisinin yirmi birinci oyunu Call of Duty: Black Ops 6 için henüz başka bir detay yer almıyor. Ama çok beklemeyeceğiz. Oyun hakkındaki yeni detaylar 9 Haziran’daki Xbox Games Showcase’in hemen ardından yayımlanacak Black Ops 6 Direct gösteriminde karşımıza çıkacak.

Call of Duty: Black Ops 6’nın ‘The Truth Lies’ fragmanı yayımlandı!

Call of Duty: Black Ops 6’nın ‘The Truth Lies’ adlı canlı aksiyon tanıtım fragmanı yayımlandı. Fragmanda, tarihi dünya liderlerinin sırlarını halktan sakladıklarını açıklayan söylemler yer alıyor. Bill Clinton’dan Margaret Thatcher’a kadar olan liderlerin rol aldığı sahneler, oyunun hikayesi hakkında ipucu veriyor.

Telefonlara gelen bildirim!

Bugün sabah saatlerinde Xbox’ın mobil uygulamasından atılan bildirimde oyunun lansman günü Xbox Game Pass’e geleceği duyuruldu. Resmi bir açıklama değildi ama hayranların heyecanını artırmaya yetti.

Call of Duty: Black Ops 6 PlayStation’a gelecek mi?

Oyunun Xbox sürümü onaylansa da PlayStation için henüz resmi bir açıklama gelmedi.

Dün yayımlanan videoya da göz atabilirsiniz.

Call of Duty: Black Ops 6 ne zaman çıkacak?

Call of Duty: Black Ops 6 çıkış tarihi için resmi bir açıklama yok. Ancak oyunun 25 Ekim 2024’te çıkış yapacağı iddia edildi.

Call of Duty: Black Ops 6 ne kadar?

Call of Duty: Black Ops 6 için henüz detaylar netleşmedi. Oyunun fiyatı da açıklanmadı. Bu yüzden bir süre daha bekleyeceğimiz görünüyor.

Call of Duty: Black Ops 6 Türkçe mi?

Call of Duty serileri Türkçe yamalarla desteklense de resmi olarak dil desteği bulunmuyor. Ancak Game Pass’e gelecek oyunun sürpriz yapması da bekleniyor. Resmi açıklamayı bekliyor olacağız.


Oyun haberleri için temel kriterlerimizi merak ediyorsanız,
haber politikası ve standartlarımıza göz atabilirsiniz.


Bizi Google News üzerinden de takip edebilirsiniz.


Oyun Günlüğü
Yeni nesil oyun haberciliği - Reklam ve işbirliği için mail atabilirsiniz.