MobilOyun Haberleri

Call of Duty: Mobile yeni sezonunda samuraylar geliyor

0

Call Of Duty: Mobile, yeni güncellemesi ile çok sayıda içerik, mod ve yeni haritalar getiriyor. Üçüncü sezon olan Call Of Duty: Mobile “Tokyo’dan Kaçış” 17 Nisan’dan itibaren tüm oyuncular için iOS ve Android üzerinden indirilebilecek.

  • Belirli tarihlerde yeni oyun modları ve etkinlikler geliyor.
  • İki yeni harita oyunda yerini alacak.
  • Yeni sınıf ve operatör becerisi de yolda.
  • Güncelleme bunlarla da sınırlı değil yeni içerikler de oyun içi mağaza da yerini alacak.

Yeni sezonda oyuncuları “Kılıçlar ve Taşlar” isimli yeni çok oyunculu oyun modu, Oasis ve Coastal isimli iki yeni harita da bekliyor olacak. Hem de oyuncular bunları hayatta kalmaya çalışan bir Samuray olarak yapacak.

Yeni güncelleme ile PP19 Bizon için Yokai , QXR silahı için de Scorching Sun görünümüne sahip olunabilecek. Bir de yeni “sezonluk savaş biletinde” 50’den fazla samuray temalı karakter, silah ve özel içerik bulunacak. Yani neredeyse sayısız kombinasyon Call Of Duty: Mobile severleri bekliyor olacak.

Yeni sezon ve güncellemenin detayları

İki adet yeni harita

Oasis: Bu harita aslında Call Of Duty Severler için tanıdık bir harita. Oasis, Modern Warfare 3’te karşımıza çıkmıştı. Güncelleme ile Call Of Duty: Mobile’de sezon temalı lüks bir çöl oteli olarak karşımıza çıkacak

Coastal: Serinin mobil versiyonuna yönelik; Ara ve Yok Et modu için özel tasarlanan yepyeni bir harita.

Oasis ve Coastal

Battle Royal güncellemeleri

3. Sezonun gelmesi ile birlikte oyuna yeni bir sınıf ve operatör becerisi de eklenecek. Operatör becerisinin adı da belli oldu; Boğa Hücumu. Bu beceriye Savaş Biletinde 14. Seviyeye ulaşanlar sahip olabilecek. İsyan Kalkanı olarak kullanılacak… Gelen yeni sınıf ise BR sınıfı Gözetleyici olarak açıklandı.

Oyuna yeni çok oyunculu modlar da gelecek. Bunların detayları ve oynanabilir olacakları tarihleri de belli. 22-28 Nisan arasında gelecek modun adı “Gece Modu 2.0”. Gece Modu’nun sınırlı süre için optimize edilmiş bir versiyonu olarak Call Of Duty: Mobile oyuncularının karşısına çıkacak.

Gece Modu 2.0’ın ardından 29 Nisan’da özel etkinlik olan Samuray Temalı “Savaşçının Yolu” etkinliği oyuncular ile buluşacak. Oyuncular günlük görevleri tamamlayarak ödülleri kazanmak için Beş Şövalye ya da U.A.C oyunlarına katılıp nişan alacak. Günün sonunda haritadaki belirli bölgelerin kontrolünü eline alan ve en çok puanın kazanan oyuncu bütün kazancı alacak.

6-12 Mayıs tarihleri arasında da “Kılıçlar ve Taşlar” oyun modu devreye girecek. Ama bu modda Call Of Duty oyunlarından aşina olduğumuz nişan alma mekaniği yok, çünkü Free-for-All olan bu oyun modunda sadece yakın dövüş silahlarına izin verilecek. Tam da onurlu bir Samuraya yakışır şekilde. Özel droplar da oyuncuları bekliyor olacak.

Yeni sezon bunlarla sınırlı kalmayacak. Güncelleme ile sezonluk mücadeleler, şanslı çekilişler, özel paketler ve oyun içi mağazada birçok yeni içerik Call Of Duty: Mobile’de yerini alacak.

Güncelleme ile Call Of Duty: Mobile heyecanına heyecan katabilecek mi? Yorumlarınızı bekliyoruz…