Oyun HaberleriPC

Cataclismo çıkış tarihi ertelendi!

0

Kule savunması ve strateji oyunu Cataclismo, 22 Temmuz’da PC platformuna erken erişim olarak gelecek. Oyunun 16 Temmuz’da çıkması bekleniyordu.

Cataclismo

Kaleler inşa edecek ve Horrors dalgalarına karşı savunma yapacağız! Digital Sun tarafından geliştirilen ve Hooded Horse tarafından da yayımlanacak kule savunması ve strateji oyunu Cataclismo, 22 Temmuz‘da PC platformuna erken erişim olarak gelecek.

Oyunda kaynakları toplamanız ve LEGO’dan ilham alan mekanikleri kullanarak kalenizi kurmanız gerekecek. Gece olduğunda kuşatmaya karşı koyun ve umut, dayanıklılık ve topluluk hikayesinde pusun üzerine çıkın.  Her yeni güncellemeyle birlikte yeni yapılar, daha güçlü askerler ve yıkıcı kuşatma ekipmanlarının kilidi açılacak, özellikle de korkuları küle çevirecek ateş okları açılacak. Refah ne kadar yüksek olursa, kuşatmaya o kadar kolay katlanırsınız.

Oyundaki mekanikler strateji oyuncularının ilgisini çekecek. Yükseklik çok önemli, her metre önemlidir! Her biri kuşatma sırasında otomatik olarak etkinleşecek benzersiz becerilere sahip yetenekli okçular, patlayıcı topçular veya iri loberları konuşlandıracaksınız.

Cataclismo, 30 saatlik tek oyunculu bir mücadele sunuyor.

Steam’de 200 binden fazla oyuncunun istek listesindeki Cataclismo’da ne yazık ki Türkçe dil desteği bulunmuyor. Oyunun fiyatta da henüz açıklanmadı.

Tam sürümde veya ilerleyen zamanlarda Türkçe dil desteğinin gelmesi bekleniyor.


Oyun haberleri için temel kriterlerimizi merak ediyorsanız,
haber politikası ve standartlarımıza göz atabilirsiniz.


Bizi Google News üzerinden de takip edebilirsiniz.


Oyun Günlüğü
Yeni nesil oyun haberciliği - Reklam ve işbirliği için mail atabilirsiniz.