Oyun HaberleriPCPlayStation

Sid Meier’s Civilization 7 resmen duyuruldu!

0

Civilization serisinin yeni oyunu Civilization 7 resmen duyuruldu. Henüz resmi olarak ismi açıklanmayan oyun hakkında ise ilk detaylar ortaya çıktı. 

Civilization 7 duyuruldu.

Firaxis, Sid Meier’s Civilization serisinin yeni oyununun müjdesini verdi. Oyunun sosyal medya hesabından yapılan duyuruda, “Sonraki Civ oyunu geliştiriliyor” denildi.

Firaxis Games’te yeni bir dönem başlıyor

Firaxis’in bağlı olduğu 2K Games yeni oyuna ilişkin bir basın açıklaması yaptı. XCOM yönetmeni Jake Solomon ve stüdyo başkanı Steve Martin görevi bıraktı. Yeni Civizilation oyunun yönetmeni ise Firaxis Games Operasyon Direktörü Heather Hazen oldu. Hazen Stüdyo Başkanlığına terfi etti.

Ed Beach ise yakında çıkacak olan oyunda Kreatif Direktör olarak görevine devam edecek. Beach Civizilation 6’nın tasarımına öncülük etmiş bir isim olarak öne çıkıyor.

Civilization serisini zirveye taşıma planımız var!

Hazen, Civ serisine ve yeni oyuna ilişkin açıklamalarda bulundu.

“Firaxis’in efsanevi Civilization serisinin bir sonraki yinelemesinde geliştirilmekte olduğunun duyurulmasıyla başlayarak, stüdyonun tarihsel mirasını sürdürme fırsatına sahip olduğum için çok heyecanlıyım. Sektörümüzdeki en iyi geliştiricilerden bazılarıyla çalıştığım için şanslıyım ve dünya çapındaki milyonlarca oyuncumuz için Civilization serisini heyecan verici yeni zirvelere taşıma planlarımız var.


Civ serisi 65 milyondan fazla kopya sattı!

Civilization serisi, ilk olarak 1991’de piyasaya sürüldü ve o zamandan beri 65 milyondan fazla kopya sattı. Serinin en son oyunu Civilization 6, 2016 yılında piyasaya sürüldü ve serinin çok satan oyunu oldu.


Sid Meier’s Civilization 7 ne zaman çıkacak?

Firaxis, Civilization 7 için henüz bir çıkış tarihi duyurmadı. Ancak oyunun 2024 yılının ilk çeyreğinde çıkması Civ topluluğu tarafından bekleniyor.


Civilization 7 resmen duyuruldu. İlerleyen dönemlerde yeni detaylar açıklanacaktır. Bizi takip etmeye devam edin, yorumlarınızı bekliyoruz.


Oyun Günlüğü
Yeni nesil oyun haberciliği - Reklam ve işbirliği için mail atabilirsiniz.