Oyun HaberleriPlayStationXbox

Company of Heroes 3 konsol sürümü için kötü haber!

0

SEGA’dan ayrılarak bağımsız bir stüdyo olarak çalışmalarını sürdüren Relic Entertainment, Company of Heroes 3 (CoH 3) konsol sürümü hakkındaki yeni kararlarını açıkladı.

Company of Heroes 3

Relic tarafından geliştirilen Sega tarafından da yayımlanan gerçek zamanlı strateji oyunu Company of Heroes 3, 30 Mayıs 2023’te PlayStation 5 ve Xbox Series XIS platformlarına gelmişti. 28 Mart 2024’te SEGA’dan ayrılarak bağımsız bir stüdyo olarak çalışmalarını sürdüren Relic Entertainment sallantıda olan oyunun konsol sürümünün gelişimini durduğunu açıkladı.

Yapılan açıklamada, “Çoğunuzun bileceği gibi Relic bağımsız bir stüdyo haline geldi! Geleceğimiz konusunda inanılmaz heyecanlı olsak da, geçiş bizim için çok büyük bir değişimdi.” denilerek konsol sürüme ilişkin, “Bundan sonra Company of Heroes 3 konsol sürümü için daha fazla güncelleme yayınlamamamızdır. Ekip yine de düzenli sunucu bakımı yapacak ve gerekirse gelecekte bir sorun ortaya çıkması durumunda kritik oyun düzeltmeleri yapacak.” denildi.

Son olarak da “Hatalı Havok lisans uyarısı açılır penceresini kaldırmak için mümkün olan en kısa sürede Konsol Sürümü için bir düzeltmeyi hedefleyeceğiz.” açıklamasını yaptılar.

PC sürüme ilişkin ise “Tam bir yol haritası sağlayamasak da 2024’ün geri kalanında ne üzerinde çalıştığımızı size bildirmek istiyoruz” denilerek gelecek güncellemeler için şu takvim işaret edildi:

  • 1.7.0 – Haziran sonunda. ( Fraksiyonlar için düzenleme, yeni 4*4 harita, İtalya Sefer Haritası iyileştirmeleri ve çekici ve araç iyileştirmeleri…)
  • 1.8.0 – Sonbahar
  • 1.9.0 – Kış hedefleniyor.

CoH 3 mayıs ayı geliştirici duyurularına ilişkin tüm detaylara buradan ulaşabilirsiniz.


Oyun haberleri için temel kriterlerimizi merak ediyorsanız,
haber politikası ve standartlarımıza göz atabilirsiniz.


Bizi Google News üzerinden de takip edebilirsiniz.


Oyun Günlüğü
Yeni nesil oyun haberciliği - Reklam ve işbirliği için mail atabilirsiniz.