Oyun HaberleriPCPlayStationXboxZ - macOS

Crusader Kings 3: Bölüm 3 ile veba salgınları geliyor!

0

Orta Çağ’da geçen strateji oyunu Crusader Kings 3’ün 2024 yol haritası sayılan Bölüm 3 paketleri duyuruldu.

Stockholm merkezli İsveçli video oyun yapım şirketi Paradox Development Studio tarafından geliştirilen ve Paradox Interactive yayıncılığında da çıkan Crusader Kings 3’ün 2024 yılı özel etkinliğinde biri ücretsiz dört genişleme paketinden oluşan Bölüm 3’ün detayları ortaya çıktı.

Bu koleksiyonu 26.37 dolardan (793,74 TL) ön sipariş edebilirsiniz. Eğer ayrı ayrı almak isterseniz 32.97 dolara geliyor. (1.006 TL)

Crusader Kings 3: Bölüm 3 içerikleri

Crusader Kings 3: Couture of the Capets

6 Şubat’ta yayımlanan ücretsiz paketle saray kıyafetleri için yeni materyaller ve desenler, iki yeni pelerin, iki yeni kıyafet ögesi, dört yeni başlık türü ve yeni bir sakal ve saç tarzı geldi.

Yüksek Ortaçağ Dönemi Fransız saray modasından ilham alan Couture of the Capets kozmetik paketi, kıyafet ve saç stilleri için yeni tarzlar ve modeller ekliyor. İlk ücretli paketimiz 4 Mart 2024’te gelecek.

Crusader Kings 3: Legends of the Dead ile veba geliyor!

Kendi kahramanlık destanınızı yazdırabileceğiniz bu pakette ise Saray Tarihçileri alacak ve Kara Veba ile mücadele edeceksiniz.

Dizanteri, Kızamık ve Kutsal Ateş gibi yeni hastalıklar taht odanı kırıp geçirebilir ama ölen sevdiklerini, dinine uygun ve şerefli bir şekilde Cenaze törenleri ile onurlandırabilirsiniz.

Crusader Kings 3: Roads to Power ile eşsiz macera sizi bekliyor!

Bizans İmparatorluğu’na odaklanan bu büyük genişleme paketinde oyuna yeni bir mekanik daha eklenecek. Macera Hayatı ile herhangi bir krallığa veya mülke bağlı olmadan haritada özgürce dolaşacak vatansız bir maceracı olarak anlaşmaları tamamlayacak, nesiller boyu sürecek olan itibarını inşa edeceksiniz.

Bu paket ise 2024 üçüncü çeyreğinde çıkacak. Elbette pakette birçok detay mevcut. En dikkat çekeni ise Derebeylik sistemi dışında yeni imparatorluk idare tarzları ile ortaçağ yönetimlerini deneyimlemek olacak. Yeni İmparatorluk Yönetimi ile bölgelerine vali atayıp onları kontrol ederek büyük bir imparatorluk bürokrasisini yöneteceksiniz.

Crusader Kings 3: Wandering Nobles

Yılın son paketi olacak Crusader Kings 3: Wandering Nobles ise seyahate odaklanan tamamen yeni bir yaşam tarzı, çok sayıda etkinlik ve seyahat sistemi ile ilgili üç faaliyet ekliyor.


Oyun haberleri için temel kriterlerimizi merak ediyorsanız,
haber politikası ve standartlarımıza göz atabilirsiniz.


Bizi Google News üzerinden de takip edebilirsiniz.


Oyun Günlüğü
Türkiye'nin yeni nesil oyun haber sitesi. 2020'den bu yana Türkçe ve İngilizce web sitelerimiz ve dijital dergimizle sizinleyiz! - Reklam ve işbirliği için mail atabilirsiniz.
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments