Oyun HaberleriPC

Crusader Kings 3 resmi satış rakamları açıklandı: Royal Court’tan büyük başarı!

0

Strateji oyunu Crusader Kings 3’ün 2 milyon satış rakamını aştığı açıklandı. Paradox’tan yapılan açıklamada son çıkan DLC’nin ise 1 milyon barajını aştığı belirtildi.

  • Crusader Kings 3 resmi satış rakamları açıklandı.
  • İlk genişleme paketi Royal Court’tan büyük başarı.
Crusader Kings 3

Paradox Development Studio tarafından geliştirilen Crusader Kings serisinin son oyunu Crusader Kings 3 açıklanan resmi satış rakamlarıyla büyük bir başarıya imza attığını kanıtladı. 1 Eylül 2020’de yani neredeyse bir buçuk yılda 2 milyon satış rakamını aşan oyunun 8 Şubat 2022’de çıkan ilk genişleme paketi ise 1 milyon satış rakamını aştı.

Crusader Kings 3, kendine has oyuncu topluluğunun yanında yenilenen oyun içi dinamiklerle de yeni oyunculardan da büyük bir destek aldı. Oyunun sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, “Bir buçuk yıl sonra 2 milyondan fazla hikaye anlattınız! Her hikaye benzersizdir ve her hikaye bizi şimdi olduğumuz yere götürdü.” denildi.


Oyun Günlüğü
Türkiye'nin yeni nesil oyun haber sitesi. 2020'den bu yana Türkçe ve İngilizce web sitelerimiz ve dijital dergimizle sizinleyiz! - Reklam ve işbirliği için mail atabilirsiniz.
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments