Oyun HaberleriPC

Crusader Kings 3: Tours and Tournaments çıktı!

0

Crusader Kings 3’ün yeni genişleme paketi Crusader Kings 3: Tours and Tournaments, bugün PC platformuna geldi.

Crusader Kings 3: Tours and Tournaments

Paradox Development Studio tarafından geliştirilen Crusader Kings serisinin son oyunu Crusader Kings 3 yeni genişleme paketi Paradox Announcement Show 2023‘te duyurulmuştu.

Crusader Kings 3 yeni genişleme paketi Tours and Tournaments bugün PC platformuna geldi. Paket, 280 TL’den satışta. Crusader Kings 3 Bölüm 2 ise yüzde 27 indirimle 338,72 TL’den satışta.

Crusader Kings 3, 1.9.0 “Mızrak” güncellemesi de yayımlandı. Güncelleme notları için buraya tıklayabilirsiniz.

Crusader Kings 3: Chapter 2 ile neler geliyor?

Tours and Tournaments: Harika maceralara ve etkinliklere katıl. Büyük seyahatler ve ayrıntılı evlenme mekanikleri geldi.

Wards and Wardens: Bu pakette yeni etkinlikler, çocuk yetiştirmek ve eğitmek için verilen mücadeleye daha büyük bir derinlik ve etkileşim katıyor.

Legacy of Persia: Abbasi Halifeliği’nin gücünün azalmaya başladığı sıralarda, Fırat ve İndus arasındaki topraklarda yaşanan iktidar mücadelelerine odaklanacak, yeni hükümete ve dini yapılara, bu dinamik bölgenin tarihine ve kültürüne dikkat çekecek. 2023, 4. çeyrekte gelecek.

Elegance of the Empire: Crusader Kings III, Bölüm II sahiplerine özel bu kıyafet paketi ile Orta Avrupa karakterlerini en güzel şekilde giydirebilirsin. Bu pakette, yeni cübbelerin ve elbiselerin yanı sıra aynı zamanda tarihe uygun taçlar ve krallık sembolleri de yer alıyor.

Crusader Kings 3: Tours and Tournaments neler getiriyor?

Krallığında seyahat et!

Huzursuz ayaklar sahibini çok uzaklara taşır. Kişiselleştirilmiş destansı seferinle krallığını detaylı bir şekilde gezip keşfet! Yeni insanlar ve olaylarla karışılacaksın…

Yeni bir Turnuva şekli

Gelecek vadeden savaşçı veya prestij meraklısı soylular için, Turnuva değerini göstermek için mükemmel bir yerdir. Sayısız yeni turnuva, gösteri ve atlı mızraklı şövalye imtihanı sırasında insanları etkileyebilecek misin?

Büyük Faaliyetler, Şövalye Onurları ve yeni görseller

Gösterişli düğünler ve şövalyeler olmasa Orta Çağ keyifli olmazdı. Crusader Kings III: Tours & Tournaments ile ikisi de seni daha çok etkileyecek!


Oyun Günlüğü
Türkiye'nin yeni nesil oyun haber sitesi. 2020'den bu yana Türkçe ve İngilizce web sitelerimiz ve dijital dergimizle sizinleyiz! - Reklam ve işbirliği için mail atabilirsiniz.
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments