MobilOyun Haberleri

Dark and Darker mobile geliyor: Beta testi ağustosta!

0

Çok oyunculu karanlık fantastik, rol yapma ve nişancı oyunu Dark and Darker Mobile için uluslararası betası ağustosta gerçekleşecek.

Dark and Darker Mobile

Krafton ve Bluehole Studio tarafından geliştirilen Dark and Darker, mobil platformlara geliyor. Oyunun önümüzdeki aylarda gerçekleşecek uluslararası beta testi için sürpriz bir açıklama yapılarak ağustosta başlayacağı duyuruldu. Yapılan açıklamada, beta testlerin ABD, Japonya ve Türkiye dâhil büyük küresel pazarları kapsayacağı vurgulandı.

Dark and Darker Mobile, oyuncuları korkunç yaratıklardan ve diğer oyunculardan gelen tehditleri savuştururken zindanların derinliklerine dalmaya ve taşıyabildikleri kadar çok hazineyle kaçmaya zorlayan bir extraction (çıkarma) RPG’si olarak piyasaya sürülecek. Her yeni zindan keşfi sırasında maceracılar, canavarlarla savaşırken, hazine sandıklarını karıştırırken ve rakiplerinin yolculuklarına son verirken yeni ekipman ve ganimet edinme fırsatlarına sahip olacak.

24-28 Nisan tarihleri arasında Kore’de gerçekleştirilen ilk kapalı beta testi, kullanıcılardan büyük ilgi gördü. Betaya katılım talepleri başlangıçta belirlenen 50 bin kişilik başvuru sınırının çok üzerindeydi. Anket sonuçları, katılımcıların yüzde 97’den fazlasının resmî olarak piyasaya sürülmesinden sonra oyunu tekrar oynamaya istekli olduğunu gösterdi.

2024’te dünya çapında lansman yapmayı hedefleyen Dark and Darker Mobile, ağustos ayında yapılacak testle hem yurt içi hem de yurt dışı kullanıcılardan kapsamlı geri bildirimler toplamayı planlıyor. Dark and Darker Mobile, geliştirme süreçlerinin bir parçası olarak oyuncularla yakın etkileşime büyük önem veriyor. Ağustos ayındaki uluslararası beta testi önceki testten alınan geri bildirimlere dayanarak iyileştirilecek ve oyuncuların keyif alabileceği yeni içerikler oyuna eklenecek.


Oyun haberleri için temel kriterlerimizi merak ediyorsanız,
haber politikası ve standartlarımıza göz atabilirsiniz.


Bizi Google News üzerinden de takip edebilirsiniz.



Oyun Günlüğü
Yeni nesil oyun haberciliği - Reklam ve işbirliği için mail atabilirsiniz.