Oyun HaberleriPC

Dark and Darker oyuncuları kızdırdı!

0

Dark and Darker, Steam platformuna bir yılın ardından geri döndü ancak ücretsiz sunulan kısmın oldukça kısıtlı olması ve sonrasında istenen ücret oyuncuların tepkisine yol açtı.

Dark and Darker

Güney Koreli stüdyo Ironmace tarafından geliştirilen çok oyunculu ‘hardcore’ fantastik birinci şahıs nişancı zindan PvPvE macerası Dark and Darker, Steam platformuna bir yılın ardından geri döndü. Geri dönüş büyük ses getirdi ancak oyuncuların tepkisi de gecikmedi.

Demo sürümü andıran oyunun ücretsiz bölümünün ardından istenen oyun için satın alma sistemi oyuncuları kızdırdı. Geliştiriciler ise şu uyarıda bulunmuştu:

“Dark and Darker’ın ücretsiz sürümü, oyuncuların tek bir karakter oluşturmasına ve tüm haritalarda Normal modda oynamasına, görevleri tamamlamasına ve bir ganimet zulası oluşturmasına olanak tanır! Ücretsiz sürümde vakit geçirmekten keyif alan ve oyunun sunduğu her şeyi deneyimlemek isteyen oyuncular, 15 Redstone parçası (30,00 $ eşdeğeri) karşılığında tam sürüme yükseltebilirler.”

Geliştiriciler oyunun temel mekaniğinin ve temel oyun döngüsünün çoğunun uygulandığını ifade ederek, “Açık oyun testleri sırasında on binlerce eşzamanlı oyuncuyu desteklemek için ölçeklenebilir sunucular da dahil olmak üzere temel teknolojimizi test ettik. Daha iyi gamepad desteği gibi gelişmiş QoL özellikleri üzerinde çalışmaya başlayacağız.” dedi.

Erken erişimde neler gelecek?

  • Yeni karakter sınıfları.
  • Daha fazla silah, beceri, büyü, canavar ve boss.
  • Daha fazla görev ve zanaatkarlık gibi ticari hizmetler.
  • Prodüksiyon kalitesinde görsellere sahip daha fazla harita.

Dark and Darker, Nexon ile yaşanan hukuki bir anlaşmazlığın ardından 2023’te Steam platformundan kaldırılmıştı.


Oyun haberleri için temel kriterlerimizi merak ediyorsanız,
haber politikası ve standartlarımıza göz atabilirsiniz.


Bizi Google News üzerinden de takip edebilirsiniz.



Oyun Günlüğü
Yeni nesil oyun haberciliği - Reklam ve işbirliği için mail atabilirsiniz.