Oyun HaberleriPC

Death Stranding Director’s Cut, 2022 ilkbaharında PC’ye geliyor!

0

505 Games, Death Stranding Director’s Cut’ın 2022 ilkbaharında PC için hem Steam hem de Epic Games Store platformlarına aynı anda çıkacağını duyurdu.

  • 505 Games’ten Death Stranding sürprizi!
  • Death Stranding Director’s Cut, Intel’in yeni XeSS grafik teknolojisini içerecek.
Death Stranding Director’s Cut

Kojima Productions tarafından geliştirilen Death Stranding Director’s Cut‘ın PC platformlarında yayımcılığını 505 Games üstlenecek. Epic ve Steam platformlarına 2022 ilkbaharında gelecek oyun, Death Stranding’in orijinal PS4 sürümünde bulunmayan gelişmiş görseller, yeni görevler ve çeşitli ek özelliklerle 24 Eylül 2021’de PlayStation 5’te çıkış yapmıştı.


505 Games duyuruyu sosyal medya hesabından paylaştı.


Bunlar arasında düşmanlarla savaşmayı daha keyifli hale getirmek için tasarlanmış yeni savaş mekanikleri, yükseltilmiş yakın dövüş saldırıları, yeni bir Maser silahı ve monte edilmiş makineli tüfekler yer alıyor.

Death Stranding Director’s Cut

Yeni öğeler arasında, yüksekten atlarken inişin etkisini azaltan iticilere sahip gelişmiş dengeleyiciler bulunurken, kargo mancınığı uzun mesafelerde kargo fırlatabilir. Boss savaşları ayrıca çevrimiçi bir sıralama sisteminde paylaşılabilen puanlarla tekrar tekrar ziyaret edilebilir, tekrar tekrar savaşılabilir ve oyuncular birbirleriyle rekabet edebilir.

505 Games yayımcılığında Epic ve Steam platformlarına gelecek Death Stranding Director’s Cut, Intel’in yeni XeSS grafik teknolojisini içerecek. Türkçe arayüz ve altyazı desteğiyle gelecek oyunun fiyatı ise henüz açıklanmadı.


[ngg src=”galleries” ids=”6″ display=”basic_slideshow”]

Oyun Günlüğü
Türkiye'nin yeni nesil oyun haber sitesi. 2020'den bu yana Türkçe ve İngilizce web sitelerimiz ve dijital dergimizle sizinleyiz! - Reklam ve işbirliği için mail atabilirsiniz.
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments