Oyun HaberleriPC

Deliver Us Home duyuruldu!

0

Aksiyon ve macera oyun serisi Deliver Us’ın yeni oyun Deliver Us Home duyuruldu. Oyunda 23. yüzyılda insanlık için yeni bir yuva sağlamaya çalışan bir astronotun yalnız hikayesini deneyimleyeceğiz.

Deliver Us Home

KeokeN Interactive tarafından geliştirilen ve henüz çıkış tarihi belli olmayan bilim kurgu anlatı macerası Deliver Us Home duyuruldu. Summer Game Fest 2024 kapsamında gerçekleşen Future Game Show’da duyurulan oyun aynı zamanda Kickstarter kampanyasını da ilan etti.

Aksiyon ve macera oyun serisi Deliver Us’ın devamı niteliğindeki oyunda 23. yüzyılda insanlık için yeni bir yuva sağlamaya çalışan bir astronotun yalnız hikayesini deneyimleyeceğiz. Dünya uzun zamandır terk edilmiş durumda ve şimdi tüm olasılıklara hazırlıklı olarak umduğunuz yeni yuvamıza ulaştık.

Ancak, kaşifimizden çok önce buraya başka yerleşimciler de geldi, yani sırlarını keşfetmek sizin görevinizin bir parçası haline geldi. Bu ıssız yerde, keşfederken ve hayatta kalmaya çalışırken daha önce ne olduğunu çözmeniz gerekiyor. Zaman olarak aynı olmasa da oyun The Invincible‘ın hikayesinden izler taşıyor.

Anlatı odaklı, üçüncü şahıs macera oyunu çoğunlukla doğrusal bir deneyim olmasına rağmen, yol boyunca keşfedilecek, ortaya çıkarılacak ve yağmalanacak çok şey var. Yürüyerek ulaşamayacağınız yeni yerlere ulaşmak için kullanmanız gereken bir robot arkadaşınız ve geziciniz dışında yalnızsınız.

Eğer serinin diğer oyunlarını oynamadıysanız endişelenmeyin. Oyun bağımsız bir hikaye içerecek.


Oyun haberleri için temel kriterlerimizi merak ediyorsanız,
haber politikası ve standartlarımıza göz atabilirsiniz.


Bizi Google News üzerinden de takip edebilirsiniz.


Oyun Günlüğü
Yeni nesil oyun haberciliği - Reklam ve işbirliği için mail atabilirsiniz.