Oyun HaberleriPCPlayStation

Dört mevsim çiftçilik oyunu Farming Simulator 22 çıktı

0

Tarım, hayvancılık ve ormancılık yeteneklerinizi test etmeye hazırsanız Türkçe dil seçeneğiyle Farming Simulator 22, tüm dünyada erişime açıldı.

  • Farming Simulator 22, tüm dünyada erişime açıldı.
  • Oyun, PC, Mac, PS4-5, Xbox Series X/S, Xbox One ve Stadia platformlarına geldi.
  • Türkçe dil seçeneğinin olduğu oyun, Steam ve Epic Games’te 269 TL.
  • Oyunun birinci sezon paketi ise 521,86 TL’de satışa sunulmuş durumda.
Farming Simulator 22

Schlieren merkezli İsviçreli video oyun şirketi Giants Software‘in geliştirip yayımladığı Farming Simulator 22, PC, Mac, PS4-5, Xbox Series X/S, Xbox One ve Stadia platformlarına erişime açıldı. Tüm dünyada oyuncularla buluşan oyun yeni oyun içi dinamikleriyle seriyi bir üst seviyeye taşıyor.

Dört mevsimin yaşandığı Farming Simulator 22’de Amerika ve Avrupa’dan ilham alınan üç farklı bölgede oynama imkanınız olacak. 

Erlengrat haritası – Oyunda, Haut-Beyleron, Elmcreek ve Alp bölgelerini temsilen Erlengrat yer alıyor.

Türkçe dil seçeneğiyle gelen oyun, Steam ve Epic Games platformlarında 269 TL. Oyunun birinci sezon paketi ise 521,86 TL’de satışa sunulmuş durumda.

Tarım, hayvancılık ve ormancılık yapabileceğiniz Farming Simulator 22’de 100’ün üstünde gerçek ziraat markalarına ait 400’ten fazla makine, alet ve çok daha fazlasıyla buğday, mısır, patates ve pamuk gibi ürünleri ekip hasat edebileceksiniz.

Farming Simulator 22

Giants Software’den yapılan açıklamada, “Çiftliğini çok oyunculu modda diğer oyuncularla işbirliği yaparak yönetebilecek ve topluluk tarafından oluşturulmuş bol miktardaki modifikasyonlarla oyun deneyimini bir adım öteye taşıyabileceksin. Farming Simulator 22 oyunculara hiç olmadığı kadar özgürlük sunuyor ve başarılı bir çiftçi olman için sana meydan okuyor. O yüzden hemen çiftçiliğe başla ve güzel zamanların tadını çıkar!” denildi.


Oyun Günlüğü
Yeni nesil oyun haberciliği - Reklam ve işbirliği için mail atabilirsiniz.