Oyun HaberleriPCPlayStationSwitchXbox

Dredge: The Iron Rig çıkış tarihi açıklandı!

0

Tek oyunculu bir balıkçılık macerası Dredge’nin The Iron Rig adlı ikinci genişleme paketi 15 Ağustos 2024’te gelecek.

Dredge: The Iron Rig

Black Salt Games tarafından geliştirilen ve Team17 Digital tarafından da yayımlanan Dredge için ikinci genişleme paketi geliyor. The Iron Rig adlı ikinci genişleme paketi 15 Ağustos 2024’te gelecek.

Future Games Show 2024’te çıkış tarihi duyurulan genişleme paketi yeni hikâyesi, öğeleri ve zorlukları olan inşa edilebilir hedefler ekliyor.

Derinlerde kıpırdanan eski karışıklıkları araştırmak için Dredge’deki bölgeleri tekrar ziyaret ederek The Iron Rig’in gizemlerini toplayın, üretin ve teslim edin. Ironhaven Corporation’a eşyaların, aletlerin ve daha fazlasının kilidini açan tesislerin inşasında yardımcı olun ama aslında neden buradalar?

Dredge: The Iron Rig

Dredge: The Iron Rig ana özellikleri

Dredge: The Iron Rig, 2 ila 5 saat arasında ekstra bir oynanış sunuyor. Yeni yan hikaye ortaya çıkarken, 8 yeni teçhizat parçasıyla yeni bir teçhizat kademesi geliyor. 50’den fazla yeni balık yakalayacak ve 12 yeni başarım kazanacaksınız. Bazı yeteneklerin geliştirilmiş versiyonlarını araştıracak ve eskisinden daha büyük ve daha iyi yeni bir tekne gövdesi seviyesine ilerleyebileceksiniz.

Dredge: The Iron Rig, Nintendo Switch, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox X ve S Serisi, Microsoft Windows platformlarına gelecek.


Oyun haberleri için temel kriterlerimizi merak ediyorsanız,
haber politikası ve standartlarımıza göz atabilirsiniz.


Bizi Google News üzerinden de takip edebilirsiniz.



Summer Game Fest 2024 tüm etkinlik ve oyun duyuruları için buraya göz atabilirsiniz.


Oyun Günlüğü
Yeni nesil oyun haberciliği - Reklam ve işbirliği için mail atabilirsiniz.