Oyun HaberleriPC

Drug Dealer Simulator 2 duyuruldu, 2023’te geliyor!

0

Bir insan nasıl torbacı olur? Bir torbacı nasıl bir uyuşturucu baronu olur? Açık dünyaya sahip birinci şahıs suç simülatörü Drug Dealer Simulator 2 duyuruldu.

Drug Dealer Simulator 2

Tek kanunun güç olduğu Isla Sombra’dan herkese selamlar! Polonyalı bağımsız video oyun stüdyosu Byterunners Game Studio tarafından geliştirilen ve Movie Games S.A. tarafından da 2023’te yayımlanması planlanan açık dünyaya sahip birinci şahıs suç simülatörü Drug Dealer Simulator 2 duyuruldu.

Drug Dealer Simulator serisinin yeni oyunu, 2000’lerde büyük bir açık dünyaya sahip Karayip’lerde geçiyor.

Drug Dealer Simulator 2 açık dünyasının ne kadar büyük olduğunu görebilirsiniz.

Eddie adlı karakteri oynayacağımız oyun, Isla Sombra adasında geçiyor. Tropik hava durumlarının da dâhil olduğu dinamik iklim özelliğini deneyimleyeceğimiz Drug Dealer Simulator 2’de çalışanlar işe alacak, çete hiyerarşisi oluşturacak ve rütbeler vereceğiz. Laboratuvarları ve gizli yerleri donatacak genişletip yenilerini inşa edeceğiz.

Köşe başındaki torbacıdan puro içen yeraltı dünyası patronuna kadar, bir gangsterin kariyerindeki tüm adımlardan geçeceğiz. Rüşvetçi polisleri, düşman çetelerini ve yerel milis kuvvetlerini alt etmenin bir yolunu bulacak, arkalarından iş çevirip veya rüşvet vererek atlatmaya çalışacağız!

Türkçe dil desteğinin olmadığı oyun için yeni gelişmeleri bizi takip ederek öğrenebilirsiniz. Oyun hakkındaki görüşlerinizi merak ediyoruz. Yorum yapmayı unutmayın!


Oyun Günlüğü
Yeni nesil oyun haberciliği - Reklam ve işbirliği için mail atabilirsiniz.