Oyun HaberleriPC

Dün çıkış yapan Icarus, Steam’de en çok satanlarda!

0

Açık dünya, macera ve hayatta kalma oyunu Icarus, dün tüm dünyada erişime açılmıştı. Bugün de Steam’de geçen haftanın en çok satan oyunu oldu. Büyük bir merakla beklenen oyun en yüksek 52 bin 455 oyuncu sayısına ulaşırken, inceleme puanlarında yüzde 55 seviyesinde bulunuyor!

  • Steam’de 48. haftanın en çok satanları açıklandı.
  • Yeni hayatta kalma ve macera oyunu Icarus, zirveye yerleşti.
  • Türkçe dil desteği olmayan oyun, 50 TL’den satışa sunuldu.
Icarus

Steam‘de 5 Aralık ile biten 48. haftanın en çok satanları açıklandı. Dün yayımlanan açık dünya, macera ve hayatta kalma oyunu Icarus, geçen haftanın en çok satan oyunu oldu. Auckland merkezli Yeni Zelandalı oyun yapım şirketi RocketWerkz‘in geliştirip yayımladığı oyun, Steam’de en yüksek 52 bin 455 oyuncu sayısına ulaşırken, inceleme puanlarında yüzde 55 seviyesini gördü.

Geçen haftanın en çok satanlarında ikinci sırada ise Valve Index VR Kit yer aldı. Bir haftada bir buçuk milyon kopya satan Farming Simulator 22 ise üçüncü oldu. Steam Sonbahar İndirimleri’nde yüzde 50 indirime giren ve güncellemelerle de toparlanan Cyberpunk 2077 ise dördüncü sırada yer aldı. İlk beşteki son oyun ise Red Dead Redemption 2 oldu.

Sıralama şöyle devam ediyor: Battlefield 2042, Destiny 2: The Witch Queen Deluxe + Bungie 30th Anniversary Bundle, Halo Infinite (Campaign), Forza Horizon 5 ve Red Dead Redemption 2.


Oyun Günlüğü
Yeni nesil oyun haberciliği - Reklam ve işbirliği için mail atabilirsiniz.