Oyun HaberleriPCPlayStationXbox

Dustborn duyuruldu: İşte çıkış tarihi ve ilk detaylar

0

Kurgusal bir Amerika Bölünmüş Devletleri’nde yol hikayesine davet eden tek oyunculu bir aksiyon ve macera oyunu Dustborn, 20 Ağustos’ta PC ve konsollara gelecek.

Dustborn

Merkezi Oslo’da bulunan Norveçli bir video oyunu geliştiricisi Red Thread Games tarafından geliştirilen ve Spotlight by Quantic Dream tarafından da yayımlanacak tek oyunculu bir aksiyon ve macera oyunu Dustborn, 20 Ağustos’ta PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox One, Microsoft Windows, Xbox X ve S Serisi platformlarına gelecek.

Geliştiriciler oyunun hikayesini şu şekilde özetliyor:

Oyunda, sürgün edilmiş bir üçkâğıtçı ve dili bir silaha dönüştürme yeteneğine sahip bir Anomali olan Pax rolünü üstleneceksin. Yeni bir yaşam ve bir çıkış arayışında olan Pax, Yargıç’in kontrolündeki Amerika Cumhuriyeti’nde önemli bir paketi Pasifica’dan Nova Scotia’ya ulaştırmak için tutulmuş bulunuyor. Yola çıkmak için geçerli bir neden gibi görünüyor, değil mi?

O hâlde bavulunu hazırla, kendine has güçleri olan bir ekip topla ve tüm ülkeyi dolaşacağın bir seyahate çıkmaya hazırlan!

Bir robot tarafından sürülen bir turne otobüsü ile alternatif bir geçmişteki Amerika’da yer alan büyüleyici Neo Batı manzaralarını keşfet ve yol üstünde bir düzine yerde durup ekibini topla, ilişkileri yönet ve gittikçe zorlaşan engelleri aş. Ama paketi çaldığın kişiler onu geri istiyor ve otoriter Yargıç senin peşine düşmüş durumda, bu nedenle beyzbol sopanı yanına almayı unutma!

(Ha, bu arada; kimliğinizi gizlemek için bir punk-rock grubu olarak seyahat ediyorsunuz, bu yüzden bir sonraki konserden önce müzik becerilerini mutlaka tazelemen gerekiyor.)

Yolun sonunda kurtuluş var… Ama oraya ulaşmak için tüm kıtayı aşman gerekecek.

Dustborn Türkçe mi?

Amerika Bölünmüş Devletleri’nde tehlikeli bir yolculuğa çıkacağınız oyunda 11 farklı dil desteği bulunuyor ancak Türkçe alt yazı ve arayüz yok.

Dustborn & PAX East 2024

Dustborn, PAX East 2024 etkinliğinde yer aldı. Geliştiriciler oyun hakkındaki önemli detaylardan bahsetti.


Oyun haberleri için temel kriterlerimizi merak ediyorsanız,
haber politikası ve standartlarımıza göz atabilirsiniz.


Bizi Google News üzerinden de takip edebilirsiniz.


Oyun Günlüğü
Türkiye'nin yeni nesil oyun haber sitesi. 2020'den bu yana Türkçe ve İngilizce web sitelerimiz ve dijital dergimizle sizinleyiz! - Reklam ve işbirliği için mail atabilirsiniz.