Oyun HaberleriPCPlayStationSwitchXbox

EA Sports FC 25 erken erişim olarak yayımlandı!

0

Futbol tutkunlarının her yıl büyük bir merakla beklediği EA Canada tarafından geliştirilen EA Sports’un 32. oyunu EA Sports FC 25, Ultimate Sürüm’e sahip oyunculara erken erişim olarak açıldı. Oyun tüm oyunculara ise 27 Eylül’de açılacak.

EA Sports FC 25

EA Canada tarafından geliştirilen ve Electronic Arts, EA Sports tarafından da yayımlanan EA Sports’un 32. oyunu EA Sports FC 25, Ultimate Sürüm’e sahip oyunculara erken erişim olarak açıldı.

Bu yedi günlük erken erişimde üç ikon oyuncuya, Rush modunda iki kat bonusa, Nitendo için 3,850 diğer tüm platformlara 4.600 puana ve oyuncu geliştirme bölmesine (82 veya daha az reytingli istediğiniz bir santroforu seçmenizi ve Sert Şut Plus ile genel reytingini geliştirmenizi sağlayacak) olanak sağlıyor.

5’e 5 Rush modu ile bu yıl farklı bir deneyim sunan EA Sports FC 25 120’den fazla stadyumda ve 30’dan fazla ligde 19 binden fazla oyuncu ve 700’den fazla takım ile dünyanın en büyük müsabakalarını, kulüplerini ve yıldızlarını içeriyor.

FC IQ, daha fazla stratejik kontrol sunarak her 11’e 11 maçta taktiksel temellerin elden geçirilmesini sağlarken, futboldaki en büyük takımlardan bazılarının gerçek dünya verileriyle desteklenen yeni bir yapay zeka modeli, yepyeni Oyuncu Rolleri aracılığıyla oyuncu taktiklerini etkiliyor. Takım taktiklerinin yenilenmesi ve daha gerçekçi kolektif hareketler, sahanın her iki ucundaki konumlanmayı modernleştirerek her takımın gerçek dünyadaki oyun tarzına göre modellenen oyun şeklini geliştiriyor ve maçtan maça daha fazla çeşitlilik sunuyor.

EA Sports FC 25 Türkçe mi?

Türkçe alt yazı ve arayüz desteğinin bulunduğu oyunda İngilizce, Fransızca, İspanyolca (Meksika), İspanyolca (İspanya), Danca, İtalyanca, Felemenkçe, Arapça, Japonca, Rusça, Lehçe, İsveççe, Çekçe, Portekizce (Portekiz), Portekizce (Brezilya), Basitleştirilmiş Çince, Korece, Almanca, Norveççe Bokmål, Geleneksel Çince bulunuyor.

EA Sports FC 25 ne kadar?

  • EA Sports FC 25 Ultimate Sürüm, Epic Games’te 3.600 TL, Steam’de ise 100 dolar.
  • EA Sports FC 25 Ultimate Sürüm, PlayStation ve Xbox Series X|S mağazasında 4.000 TL.
  • EA Sports FC 25 Ultimate Sürüm, Nintendo Switch platformunda ise 80 dolar.

Oyunun sistem gereksinimlerine buradan göz atabilirsiniz.



Oyun Günlüğü
Türkiye'nin yeni nesil oyun haber sitesi. 2020'den bu yana Türkçe ve İngilizce web sitelerimiz ve dijital dergimizle sizinleyiz! - Reklam ve işbirliği için mail atabilirsiniz.
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments