0

Dijital oyunlar, artan kur fiyatlarıyla oldukça yükselmiş durumda. Bu fiyatlara en iyi çözüm de Xbox Game Pass! Gelin şimdi ekim 2024 en iyi Xbox Game Pass oyunlarına göz atalım. Listemizde Call of Duty: Black Ops 6, Dead Island 2 ve Sifu dahil tam beş oyun var!

Call of Duty: Black Ops 6

Ekim 2024 en iyi Xbox Game Pass oyunları!

Call of Duty: Black Ops 6

(25 Ekim 2024)

Treyarch ve Raven tarafından geliştirilen Black Ops 6, dünya siyasetinde Soğuk Savaş’ın sona ererek Amerika Birleşik Devletleri’nin tek süper güç olarak yükseldiği bir geçiş ve kargaşa dönemi olarak kabul edilen 90’ların başlarında geçen bir casus-aksiyon hikâyesini konu alıyor. Ekim 2024’ün elbette en çok beklenen Xbox Game Pass oyunu olarak listemizde ilk sırada!

Türkçe dil desteği bulunmuyor.

Dead Island 2

(21 Nisan 2023)

Ölümcül bir virüs Los Angeles’ta yayılıyor ve kent sakinlerini zombilere dönüştürüyor. Isırılmış, enfekte olmuş ama bağışıklığı olan birinden fazlası olarak, bu salgının ardındaki gerçekleri açığa çıkar ve kim… veya ne olduğunu keşfet. Hayatta kal, evril ve olabilecek en iyi Zombi Katili ol.

Türkçe dil desteği bulunmuyor.

Sifu

(28 Mar 2023)

Sifu muhteşem Kung Fu dövüş mekaniklerine ve bir intikam yolculuğuna çıkmanı sağlayacak sinematik dövüş sanatları aksiyonuna sahip gerçekçi bir üçüncü şahıs dövüş oyunu.

Türkçe dil desteği bulunuyor.

Ashen

(9 Aralık 2019)

Ashen, yuva diyebileceği bir yer arayan bir gezginin hikayesini anlatan bir aksiyon RPG’sidir. Ashen’de macera yaşarken, Journey’nin pasif çok oyunculu moduna benzer şekilde, devasa bir açık dünyada zaman zaman diğer oyuncularla karşılaşacaksınız. 29 Ekim’de Xbox Game Pass’e geliyor!

Türkçe dil desteği bulunmuyor.

Legend of Mana

(24 Haz 2021)

Legend of Mana, 25 yıl sonra yüksek çözünürlüklü yeniden yapım olarak Xbox’a geldi.

Türkçe dil desteği bulunmuyor.

Oyun Günlüğü
Türkiye'nin yeni nesil oyun haber sitesi. 2020'den bu yana Türkçe ve İngilizce web sitelerimiz ve dijital dergimizle sizinleyiz! - Reklam ve işbirliği için mail atabilirsiniz.

Comments

Leave a reply

You may also like