0

Dijital oyunlar, artan kur fiyatlarıyla oldukça yükselmiş durumda. Bu fiyatlara en iyi çözüm de Xbox Game Pass! Gelin şimdi haziran 2024 en iyi Xbox Game Pass oyunlarına göz atalım. Listemizde Senua’s Saga: Hellblade 2, Lords of the Fallen dahil tam beş oyun var!

Hellblade 2

Haziran 2024 en iyi Xbox Game Pass oyunları!

Senua’s Saga: Hellblade 2

Ödüllü Hellblade: Senua’s Sacrifice’ın devam oyununda Senua’s Saga: Hellblade 2, destanlar ve ıstıraplarla dolu İzlanda Viking topraklarında hayatta kalmak için mücadele ediyor. Tiranlığın pençesine düşen halkı kurtarmaya kararlı olan Senua, hem kendi içindeki hem çevresindeki karanlığa savaş açıyor.

Senua’nın sinematik hikâye anlatımı, göz kamaştırıcı görseller ve eşsiz ses tasarımıyla gerçeğe dönüşen yolculuğunun yeni perdesine adım at.

Ana Hikaye: 6 saat.

Lords of the Fallen

Lords of the Fallen, ilk oyundan beş kat daha büyük, engin ve birbiriyle bağlantılı bir dünyada yepyeni bir destansı RYO macerası sunuyor.

Ana Hikaye: 30 saat.

Immortals of Aveum

Immortals of Aveum, uçurumun kenarındaki bir dünyayı kurtarmak için seçkin savaş büyücülerinden oluşan bir düzene katılan Jak’ın hikayesini anlatan, tek oyunculu, birinci şahıs sihirli nişancı oyunudur.

Little Kitty, Big City

Eve mi döneceksin yoksa önce büyük şehrin neler sunabileceğini mi keşfedeceksin? Demek istediğim, eve dönmek belli ki asıl önceliğin. Açıkça. Evet, önceliklerinizden biri bu. Belki daha çok bir rehber… Kesinlikle Yapılacaklar listenizde bir yerlerdedir! Ama önce? Keşif!

Ana Hikaye: 2 saat.

Brothers: A Tale of Two Sons Remake

Ölen babalarına ilaç arayan iki kardeşin destansı yolculuğunu paylaş. Karanlık ve yasak ormanların arasından, tehlikeli nehirlerin içinden, riskli dağ yamaçlarının üzerinden güzel arazileri dolaşın ve yolunuzda çıkan Norveç efsaneleriyle tanışın.

Ana Hikaye: 3 saat.

Oyun Günlüğü
Yeni nesil oyun haberciliği - Reklam ve işbirliği için mail atabilirsiniz.