Oyun HaberleriPC

Enis Kirazoğlu duyurdu: Anomaly President geliyor!

0

Siyasi, aksiyon ve rol yapma roguelike oyunu Anomaly President duyuruldu. Oyun, Enis Kirazoğlu ve ekibi Phew Phew Games tarafından geliştiriliyor.

Anomaly President

İstanbul merkezli video oyun stüdyosu Phew Phew Games, Anomaly Agent evreninde geçen ancak farklı bir yapıda çıkacak olan siyasi, aksiyon ve rol yapma roguelike oyunu Anomaly President‘ı duyurdu. Oyunun yayıncılığını ise başarılı Türk yapımlarına yayıncılık yapan gamedev.ist yapıyor.

Yeni oyunlarının duyurusunu yapan Enes Kirazoğlu, Anomaly President’ın üç önemli noktadan oluştuğunu vurguladı.

Bunlardan ilkinin aksiyon olduğunu söyleyen Kirazoğlu, “Farklı silahlar, yetenekler, bol bol anomali güçleri kullanabileceğiniz bir aksiyon sistemi hazırlıyoruz. Vurdu mu inletecek bir oynanış keyfi olsun” diyerek diğer önemli mekanikleri ise şöyle sıraladı:

“İkincisi keşif ve seçim (Bunun için mitingler düzenleyecek, oy toplamak için bazı anlaşmalar yapmanız gerekecek, seçimi kazanmak için yeni bölgeler keşfetmek de ekstra önemli) üçüncü ise üs inşa etmek. (Kendinizi geliştirebileceğiniz, seçim çalışması için ekip toplayıp onlarla gezebileceğiniz bir üssünüz olacak. Bu üs aslında bir seçim otobüsü. Ama anomali diyebileceğim bir tatta seçim otobüsü.)

Kirazoğlu yeni oyunlarını geliştirirken Sekiro: Shadows Die Twice’dan da ilham alındığını açıkladı.

İlk oyunları Anomaly Agent’ın 60 bin kopya sattığını söyleyen Kirazoğlu, beklentilerinin üstünde bir rakama ulaştıklarını ve bu durumun onları motive ettiğini belirtti.

Anomaly President çıkış tarihi ne zaman?

Oyunculardan gelen geri bildirimlerin çok önemli olduğunu, oyunun henüz çok erken bir geliştirilme aşamasında olduğunu söyleyen Kirazoğlu, 2025’in başlarında ilk oyun testleri için küçük bir ekip toplanacağı duyurdu. Ancak oyunun çıkış tarihine ilişkin bir açıklama yapmadı.

Anomaly President Türkçe seslendirme ile geliyor

Dokuz farklı dil desteğiyle duyurulan oyun için İngilizce seslendirmenin yanında Türkçe de yer alacak. Fragman İngilizce seslendirme fakat yakın zamanda Türkçe seslendirme desteğiyle de paylaşılacak.

Oyundaki seslendirmelerin kısıtlı olduğu da vurgulandı.

Anomaly President hangi platformlara geliyor?

Geliştirme aşamasına vurgu yapan Enis Kirazoğlu, oyunun şu anda Steam’de olduğunu söyledi. Lansmana yakın yeni platform duyurularının gelmesi de bekleniyor.

Anomaly President ile başkanlık için yarışın!

Her oyunda farklı bir deneyimin oyuncuları beklediği Anomaly President ile dünyayı felakete sürükleyen bir başkanı koltuğundan indirmek için kaba kuvvet yeterli olmayacak, aynı zamanda başkanlığa adaylığınız gerekecek.

Geliştirici ekip oyunun Steam sayfalarındaki son mesajında oyunun hikayesine ilişkin, “Ülkeyi karış karış gez, etrafı keşfet, halkın sevgisini kazan, mevcut başkanın çetelerini yok et, insanları bu zulümden kurtar ve nihayetinde intikamını al! Anomaly President seni bekliyor.” dedi.

Oyun Günlüğü
Türkiye'nin yeni nesil oyun haber sitesi. 2020'den bu yana Türkçe ve İngilizce web sitelerimiz ve dijital dergimizle sizinleyiz! - Reklam ve işbirliği için mail atabilirsiniz.
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments