Oyun HaberleriPC

Epic Games gizemli oyunlar listesi – 2023

0

Eidos-Montréal tarafından geliştirilen ve yayımlanan aksiyon ve macera oyunu Marvel’s Guardians of the Galaxy, Epic Games’in on altıncı gün gizemli oyunu olarak ücretsiz oldu.

A Plague Tale: Innocence

Epic Games‘te mayıs haziran döneminde gerçekleşen 2023 yılının ilk gizemli oyun etkinliğinin ardından ikinci gizemli oyunlar da açıklanmaya başlandı. İlki haftalık olan gizemli oyunlar bu sefer 2022’deki gibi 24 saatlik süre sınırına tabii olacak.

Elinizi çabuk tutmanız gerekecek. Bizi takip ederek günlük gizemli oyunlardan da haberdar olabilirsiniz.

İşte Epic Games’te 2023 gizemli oyunlar listesi:

Marvel’s Guardians of the Galaxy

Eidos-Montréal tarafından geliştirilen ve yayımlanan aksiyon ve macera oyunu Marvel’s Guardians of the Galaxy, Epic Games’in on altıncı gün gizemli oyunu olarak ücretsiz oldu.

A Plague Tale: Innocence

Asobo Studio tarafından geliştirilen ve Focus Entertainment tarafından da yayımlanan aksiyon ve macera oyunu A Plague Tale: Innocence, Epic Games’in on beşinci gün gizemli oyunu olarak ücretsiz oldu.

20 Minutes Till Dawn

flanne tarafından geliştirilen ve yayımlanan aksiyon ve rogue-lite oyunu 20 Minutes Till Dawn, Epic Games’in on dördüncü gün gizemli oyunu olarak ücretsiz oldu.

Escape Academy

Coin Crew Games tarafından geliştirilen ve iam8bit tarafından da yayımlanan bulmaca ve macera oyunu Escape Academy, Epic Games’in on üçüncü gün gizemli oyunu olarak ücretsiz oldu.

Ghostrunner

One More Level, 3D Realms tarafından geliştirilen ve 505 Games tarafından da 27 Ekim 2020’de yayımlanan aksiyon oyunu Ghostrunner, Epic Games’in on ikinci gün gizemli oyunu olarak ücretsiz oldu.

Saints Row

Deep Silver Volition tarafından geliştirilen Deep Silver tarafından da yayımlanan açık dünya aksiyon ve macera oyunu Saints Row, Epic Games’in on birinci gün gizemli oyunu olarak ücretsiz oldu.

Snakebird Complete

Noumenon Games tarafından geliştirilen ve 2015 yılında yayımlanan bulmaca oyunu Snakebird Complete, Epic Games’in onuncu gün gizemli oyunu olarak ücretsiz oldu.

Cat Quest

The Gentlebros tarafından geliştirilen ve 2017 yılında yayımlanan aksiyon ve rol yapma oyunu Cat Quest, Epic Games’in dokuzuncu gün gizemli oyunu olarak ücretsiz oldu.

Cursed to Golf

Chuhai Labs tarafından geliştirilen ve Thunderful Publishing tarafından 2022’de yayımlanan roguelike video oyunu Cursed to Golf, Epic Games’in sekizinci gün gizemli oyunu olarak ücretsiz oldu.

Human Resource Machine

Tomorrow Corporation tarafından geliştirilen ve yayımlanan Human Resource Machine, Epic Games’in yedinci gün gizemli oyunu olarak ücretsiz oldu.

The Outer Worlds: Spacer’s Choice Edition

Obsidian Entertainment tarafından geliştirilen Private Division tarafından da yayımlanan The Outer Worlds: Spacer’s Choice Edition, Epic Games’in altıncı gün gizemli oyunu olarak ücretsiz oldu.

Ghostwire: Tokyo

Tango Gameworks tarafından geliştirilen ve Bethesda Softworks tarafından da yayımlanan Ghostwire: Tokyo, Epic Games’in beşinci gün gizemli oyunu olarak ücretsiz oldu.

Fallout 3

Bethesda tarafından geliştirilen ve yayımlanan rol yapma oyunu Fallout 3: Game of the Year Edition, Epic Games’in dördüncü gün gizemli oyunu olarak ücretsiz oldu.

art of rally

Funselektor Labs tarafından geliştirilen ve 2020’de yayımlanan yarış oyunu art of rally, Epic Games’in üçüncü gün gizemli oyunu olarak ücretsiz oldu.

Melvor Idle

RuneScape’ten esinlenilen macera oyunu Melvor Idle, Epic Games’in ikinci gün gizemli oyunu olarak ücretsiz oldu.

DNF Duel

Epic Games’te fiyatı 499 TL olan aksiyon ve dövüş oyunu DNF Duel, 24 saatlik gizemli oyun listesinin ilk ücretsiz oyunu oldu.


Oyun Günlüğü
Türkiye'nin yeni nesil oyun haber sitesi. 2020'den bu yana Türkçe ve İngilizce web sitelerimiz ve dijital dergimizle sizinleyiz! - Reklam ve işbirliği için mail atabilirsiniz.
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments