Oyun HaberleriPC

Epic Games Yaz İndirimi başladı: işte öneri oyunlarımız!

0

Epic Games’in büyük bir merakla beklenen Yaz İndirimleri 18 Temmuz’da başladı. 1 Ağustos’a kadar sürecek indirimlerde öneri oyunlarımızı sizinle paylaşıyoruz.

Epic Games Yaz İndirimi

Epic Games, yaz aylarını heyecanlandıran büyük bir indirim kampanyasıyla karşımızda! Birbirinden ünlü oyun yapımcılarının başyapıtları, şimdi hiç olmadığı kadar erişilebilir fiyatlarla sunuluyor. İster strateji oyunlarına meraklı olun, isterse macera dolu FPS dünyalarında yol almak isteyin, Epic Games Store’un yaz indirimleri kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor.

Aşağıdaki oyunlarda sürekli listemize giren çok popüler yapımlara yer vermedik. Kaçırılamayacak fırsatları derlerdik, işte Epic Games Yaz İndirimi’nde yer alan öneri oyunlarımız:

Sifu

Sifu, yetenek isteyen Kung Fu dövüş mekanikleri ve sinematik dövüş sanatları aksiyonuyla oyuncuyu intikam dolu bir maceraya sürükleyen gerçekçi bir üçüncü şahıs dövüş oyunudur.

Epic Games Fiyatı: 115 TL

Punch Club 2: Fast Forward

Bu ezici dövüş yönetim simülatörünün çarpıcı devamıyla zirveye tırmanın! Dövüşçünüzü eğitin ve onu en büyük şampiyon yapmak için yönlendirin: Farklı dövüş stilleri arasından seçim yapın, günlük programını kontrol edin ve onu gururlu bir sensei gibi rakiplerine karşı savaşırken izleyin!

Epic Games Fiyatı: 95 TL

Valiant Hearts: The Great War

Keşfi, aksiyonu ve bulmacayı bir araya getiren 2 boyutlu hareketli bir çizgi roman macerasına dal.

Siperlerin ortasında kaybolmuş 4 yabancıdan biri olarak oyna, savaşı yeniden yaşa ve genç bir Alman askerine aşkını bulması için yardım et.

Sadık dostun köpeğine güven ve onu bulmacaları çözmek ya da düşmanlardan kaçınmak için dikenli tellerle kaplı engellerin ve mermi çukurlarının arasına gönder… Ona güven; bu köpek senin en iyi dostun olacak!

Epic Games Fiyatı: 64 TL

Huntdown

Suç çetelerinin yönettiği ve polislerin sesini çıkaramadığı geleceğin kargaşa dolu sokaklarında yalnızca ödül avcıları şehri yozlaşmadan kurtarabilir. Bu acımasız aksiyon dolu komedi arcade nişancı oyununda yeraltı suç dünyasını yerle bir et ve köşeyi dön.

Epic Games Fiyatı: 38 TL

The Long Dark

Yalnız başına olan oyuncular jeomanyetik bir felaket sonrası donmuş geniş vahşi doğayı keşfederken onlara meydan okuyan, incelikli bir keşif ve hayatta kalma deneyimi. Burada yalnızca sen, soğuk, ve Doğa Ana’nın beslediği diğer tüm tehlikeler var.

Epic Games Fiyatı: 29 TL

The Wolf Among Us

Ödüllü Fables çizgi romanlarından (DC Comics/Vertigo) uyarlanmıştır. Büyük kötü kurt Bigby Wolf olarak acımasız, kanlı bir cinayetin, her kararınızın çok büyük sonuçlar doğurabileceği bir oyun serisinde olacakların yalnızca habercisi olduğunu keşfedin.

Epic Games Fiyatı: 19 TL

The Escapists 2

Dünyanın en zorlu hapishanelerinden kaçmak için her şeyi riske et. Şimdiye kadarki en büyük hapishaneleri keşfet! Hapishane kurallarına uyman, yoklamaya katılman, hapishane işleri yapman, sıkı rutinleri uygulaman ve bu sırada özgürlüğe ulaşma planını geliştirmen gerekiyor!

Epic Games Fiyatı: 15 TL

Blasphemous

Blasphemous, Cvstodia isimli karanlık bir dünyada geçen, becerikli hack’n slash savaş unsurlarına sahip, acımasız bir aksiyon-platform oyunudur. Keşfet, becerilerini yükselt ve karşına çıkan düşman sürülerini vahşi infaz biçimleri sergileyerek yok et.

Epic Games Fiyatı: 15 TL

Desperados 3

Desperados III, acımasız bir Vahşi Batı senaryosunda geçen hikâye odaklı, ekstrem bir taktiksel gizlilik oyunudur. Başarılı olmak istiyorsan akıllıca oyna. İyi bir plan, sağ kalman veya kendini bir silahın ucunda bulman arasındaki farkı oluşturabilir.

Epic Games Fiyatı: 85 TL

Tropico 5

Eleştirmenlerden olumlu yorumlar alan popüler “diktatörlük simülasyonu” serisinin yeni oyununda Tropico ulusunun adasına geri dön. Hanedanlığını koloniler döneminin başından 21. yüzyıla kadar genişlet.

Epic Games Fiyatı: 99 TL

They Always Run

Galaksideki en tehlikeli ödülleri toplayan üç kollu mutant Aidan ol. Uzay-vahşi batı ortamında geçen bu heyecan verici 2D platform oyununda düşmanları yakala, kes, parçalara ayır ve yok et.

Epic Games Fiyatı: 25 TL


İndirimdeki tüm oyunlara buradan göz atabilirsiniz.


Oyun haberleri için temel kriterlerimizi merak ediyorsanız,
haber politikası ve standartlarımıza göz atabilirsiniz.


Bizi Google News üzerinden de takip edebilirsiniz.


Emre Yıldırım
Oyun Günlüğü Haber Editörü

Comments

Comments are closed.