Oyun HaberleriPCPlayStation

Farming Simulator 22 geliyor!

0

Farming Simulator serisinin yeni oyunu Farming Simulator 22, 22 Kasım 2021’de oyuncularla buluşacak. Sinematik videosu bugün yayınlanan oyun ön siparişe açıldı.

  • Farming Simulator 22 hem PC hem de konsolda yer alacak.
  • Ön siparişe çıkan oyun Microsoft mağazasında listelendi.
  • Sinematik videoda üzüm bağları ve zeytinlikler dikkat çekti.

Schlieren merkezli İsviçreli oyun yapım şirketi Giants Software, çiftlik simülasyonu Farming Simulator serisinin yeni oyunu Farming Simulator 22’nin sinematik videosunu yayınlayarak, çıkış tarihini duyurdu.

22 Kasım 2021’de piyasaya sürülecek olan oyun, Microsoft, Mac, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X | S ve mobil platformlarda oyuncularla buluşacak.

Farming Simulator 22’de Akdeniz esintisi!

Farming Simulator 22’de üretim zincirleri de zenginleşiyor. Zeytin bahçeleri ve üzüm bağları gibi Akdeniz esintileri oyuna eklenirken kaliteli bir zeytinyağı da üretebileceksiniz. Oyuna ilişkin pek çok detay yakında açıklanacak.

Farming Simulator 22 Microsoft mağazasında 141,25 TL’den ön siparişe çıkarken, konsol tarafında ise PlayStation mağazasında PS4 ve PS5 versiyonları için 439 TL’den satılıyor.

Fiyatı bir haftada değişti

İlk ön sipariş fiyatı 77 TL olarak duyurulan Farming Simulator 22, 25 Haziran cuma günü önce 399 TL‘ye ardında da revize edilen yeni fiyatıyla 269,00 TL’den satışa sunuldu. Yerel fiyat politikalarındaki tutarsızlığı döviz fiyatlarındaki dalgalanma ile de yorumlayabiliriz…

Oyun Günlüğü
Yeni nesil oyun haberciliği - Reklam ve işbirliği için mail atabilirsiniz.