macOSMobilOyun HaberleriPCPlayStationSwitchXbox

Football Manager 2024 tüm platformlarda yayımlandı!

0

Football Manager serisinin yeni oyunu FM24, Türkçe dil desteğiyle PC, konsollar ve Netflix platformunda yayımlandı.

Football Manager 2024

Sports Interactive tarafından geliştirilen ve Sega tarafından da yayımlanan Football Manager serisinin büyük bir merakla beklenen yeni oyunu Football Manager 24, 6 Kasım 2023’te PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch, Xbox One, Xbox X ve S Serisi, Microsoft Windows ve Klasik Mac OS çıkış yaptı.

FM24, futbolun sürekli evrimleşen dünyasından ve oyunun profesyonel dünyasındaki hem yeni hem de mevcut ortaklıklardan çıkarılan fikirlerden ilham alınarak tasarlanmış yeni eklemelerle dolu.

FM24, FM24 Console ve FM24 Touch platformlarına şimdiye kadarki en iyi görünüşlü maç motoru, yenilenen Duran Top Planlaması ve daha akıllı bir transfer piyasası gelişmeleriyle yayımlandı.

Xbox Game Pass ile heyecana ortak olun!

Çok daha fazla oyuncuya Xbox Game Pass platformuyla ulaşacak oyun PS5 için de piyasaya sürüldü.

Çok kapsamlı yeni bir Dinamik sisteminin kullanıma sunulması, Antrenmanlarda yapılan geliştirmeler, tüm FM24 Console kariyerleri için dramayı ve derinliği artıran değişiklikler arasında yer alıyor.

Football Manager 2024 Touch, çıkış kampanyasından sonra Apple Arcade‘e geri dönüyor. Platformda FM23 Touch oynamış taraftarlar mağaza sayfasının otomatik olarak güncellendiğini fark edecektir, böylece anında erişim için güncelleme yapmanız yeter.

Seçkin futbol menajerliği heyecanı, FM24 Touch ile Nintendo Switch‘te oynayan taraftarların da beğenisine sunuluyor.

Yeni eklenen Football Manager 2023’ten kariyer transferi imkanıyla, FM23 Console ve FM23 Touch, oyunculara kendi futbol hikayelerini yazmak için daha fazla yol sunuyor. Tamamen lisanslı Meiji Yasuda Insurance Ltd J. Ligi ise Japonya’yı oynanabilir bir ülke olarak oyuna ekliyor, 60 yeni ve heyecan verici kulübü mücadeleye dahil ediyor.

Gerçek Dünya ve Senin Dünyan adlı iki yeni oyun modu da FM24, FM24 Console ve FM24 Touch’ta çıkış yapıyor. Gerçek Dünya, oyuncuların kulübüne gerçekte ne zaman transfer olduğunu yansıtır. Senin Dünyan ise, kulüp kadrolarını ve bütçelerini, kariyerinin başladığı güne ayarlar. Yani kadronda sadece kulübe o tarihten önce katılmış olan oyuncular olur ve takımının transfer dönemini tamamen yeniden yazmana olanak tanır.

Bu sezon kadrosunu tamamlayan unsur ise Football Manager 2024 Mobile. Özel olarak Netflix üyelerine sunulan FM24 Mobile, taraftarları futbol şöhretine giden hızlı yola çıkaran yeni eklemelerle dolu.

Football Manager 2024 ne kadar?

Football Manager 2024 PC ve konsollarda 899 TL’den satışa sunuldu. Ancak oyunun Game Pass’te yer aldığını da unutmamakta fayda var!


Oyun Günlüğü
Yeni nesil oyun haberciliği - Reklam ve işbirliği için mail atabilirsiniz.