Oyun HaberleriPCPlayStation

Fortnite evrenine bir Marvel karakteri daha katılıyor

0

 Hız kesmeden devam eden Fortnite ve Marvel ortaklığı yeni bir Marvel karakterlerini beraberinde getiriyor. Epic Games‘in sıradaki eklemesi Marvel çizgi roman evreninin popüler karakterlerinden biri olacak.

  •  Bir süredir Marvel karakterlerini oyuncularla buluşturan Epic Games, daha önce Fortnite‘ta Marvel Loki karakterinin eklenebileceği sinyallerini vermişti.
  • Fornite, Twitter hesabı üzerinden Loki‘nin Temmuz ayında oyuna dahil olacağını resmi olarak paylaştı.

Milyonlarca oyuncuya sahip devasa bir Battle Royale oyunu olan Fortnite, mayıs ayında Marvel karakteri Loki’nin Fortnite’a geleceği sinyallerini vermişti. Bu sinyaller Fornite Crew aboneleri için yayınlanan bir yükleme ekranı arka planı aracılığıyla, Loki’nin gizli bir gölgesini kullanarak aktarılmıştı. Epic Games, attığı bir tweet aracılığıyla karakterin 1 Temmuz’da Fortnite evrenine katılacağını resmi olarak duyurdu.

Sadece Fortnite Crew abonelerine açık olacak

Oyuncular için diğer önemli konu ise karaktere nasıl sahip olunacağı oldu.  Loki, Item Shop’tan veya Battle Pass’in seviyesini yükselterek elde edilemeyecek. Loki karakterine sahip olmak isteyen oyuncuların Fortnite Crew abonesi olması gerekecek. Yalnızca Temmuz 2021 ayı boyunca aboneler bu karaktere erişebilecek.

Fortnite Crew nedir?

Fortnite Crew, oyunculara özel kozmetikler, ayda 1.000 V-Bucks parası, en güncel Battle Pass’e garantili erişim ve daha fazlasını sunan aylık bir abonelik hizmetidir. Oyuncular, tüm ödüllerin kilidini açmak ve özel karakterlere sahip olmak için bir ay boyunca herhangi bir dönemde 53,99 TL karşılığında abone olabilir ve dilediklerinde abonelik iptali gerçekleştirebilir.

Bu görsel boş bir alt niteliğe sahip; dosya adı Google_News-3.jpg
Cemre Topuzer
Oyun Günlüğü Haber Editörü