Oyun HaberleriPCPlayStationXbox

Fortnite V-Papel ve içerik paketi fiyatları güncellendi!

0

Fortnite Türkiye, V-Papel ve gerçek parayla alınan içerik paketi tekliflerinin bedellerinin güncellediğini duyurdu.

Fortnite V-Papel

Fortnite’ta harcanabilen bir oyun içi para birimlerinin fiyatları arttı. Fortnite Türkiye ekim 2023’teki güncellenen fiyatların yeniden değiştiğini sosyal medyadan paylaştı.

Ekim 2023’teki duyurunun ardından yapılan açıklamada, “Çek Cumhuriyeti, Danimarka, para birimi olarak Euro kullanan ülkeler, Macaristan, Japonya, Norveç, Polonya, Romanya, İsveç, Türkiye ve Amerika Birleşik Devletleri (ABD doları kullanılan tüm mağazalar dahil) için V-Papel ve gerçek parayla alınan içerik paketi tekliflerimizin bedellerini 27 Ekim 2023’te güncelliyoruz. Bu düzenlemeler enflasyon ve kur dalgalanmaları gibi ekonomik etmenlere dayanıyor ve kısa süre önce Birleşik Krallık, Kanada ve Meksika için gerçekleştirdiğimiz benzeri fiyatlandırma düzenlemelerini takip ediyor.” denilmişti.

Fortnite V-Papel ve içerik paketi fiyatları

İsimKod Adı: Meteor PaketiMisyonuz KuryeHediye Savaş Bileti1.000 V-Papel Paketi2.800 V-Papel Paketi5.000 V-Papel Paketi13.500 V-Papel Paketi
Fiyat95 TL390 TL179 TL190 TL485 TL780 TL1898 TL

V-Papeller ile Fortnite Battle Royale, LEGO Fortnite, Fortnite Festival ve Rocket Racing için yeni içerikleri mağazadan alabilir ve bu sezonun Savaş Bileti gibi ek içerikleri edinebilirsiniz.


Oyun haberleri için temel kriterlerimizi merak ediyorsanız,
haber politikası ve standartlarımıza göz atabilirsiniz.


Bizi Google News üzerinden de takip edebilirsiniz.


Oyun Günlüğü
Yeni nesil oyun haberciliği - Reklam ve işbirliği için mail atabilirsiniz.