MobilOyun Haberleri

Frostpunk: Rise of City iOS ve Android’e geliyor

0

Kıyamet sonrası toplum simülasyon oyunu Frostpunk’ın mobil versiyonu duyuruldu. Frostpunk: Rise of City markasıyla piyasaya sürülecek oyun, iOS ve Android platformlarına gelecek.

  • Frostpunk mobil, Çin internet teknolojisi şirketi NetEase Global’in partnerliğinde iOS ve Android’e gelecek.
  • Frostpunk: Rise of City markasıyla oyuncularla buluşacak oyun temel oynanış mekaniklerini koruyacak.

Strateji ve toplum simülasyon oyunu Frostpunk‘ın mobil versiyonu duyuruldu. Frostpunk: Rise of City markasıyla piyasaya sürülecek oyun, Çin internet teknolojisi şirketi NetEase Global‘in partnerliğinde iOS ve Android‘e gelecek.

Frostpunk’ın Varşova merkezli oyun yapım şirketi 11 bit studios 6 Mayıs’ta NetEase Global ile stratejik ortaklığı duyurdu. Oyunun NetEase Global ile ortaklığı Çin pazarına da güçlü bir şekilde giriş yapacağı şeklinde okunabilir.

Frostpunk: Rise of City

Dijital oyun piyasasında çok özel bir yeri olan 11 bit stüdyos, ilk strateji ve toplum simülasyonu Frostpunk ile pazarda önemli bir kazanım elde etti. Pek çok ödüle de sahip olan oyunun mobil versiyonun da ses getirmesi bekleniyor.

Strateji severler için büyük bir sürpriz olan bu hamle kafalarda soru işaretlerine de neden oldu. Frostpunk, mevcut yapısını koruyup, mobile o şekilde mi geçecek? Diye düşünülebilir… Hemen cevap verelim, oyun mevcut yapısını koruyacak ve oyunculardan, büyük bir yıkımın ardında sağ kalan bir avuç topluluğun hayatta kalması istenecek.

11 bit stüdyo ve NetEase Global basına yaptıkları duyuruda, Frostpunk Mobil’in, dünya çapındaki oyuncular için sürükleyici bir deneyim sunmayı hedeflediklerini açıkladı.

TheFrost’tan Anneler Günü paylaşımı.

Oyunun çıkış tarihinin ise, 20 Mayıs’ta yapılacak olan NetEase Games’in Yıllık Ürün Lansman Etkinliği’nde duyurulacağı açıklandı.


Ömer Faruk AKTAŞ
Oyun Günlüğü Kurucusu ve İçerik Direktörü - Strateji ve simülasyon oyunlarına tutkuyla bağlı. Bağımsız oyunların takibinde - Oyununuzu tanıtmak için iletişime geçmekten çekinmeyin! - Ömer is to blame for all this. You can contact us for game review and other business information.