GİSTOyun HaberleriPCRöportajSwitchXbox

Gaming İstanbul’da duyurdular: Symphonia yıl sonunda geliyor!

0

Symphonia’nın gizemli müzisyeni Philemon’un macerasına ortak olacağımız Symphonia, aralık ayında PC ve konsollara gelecek. Fransız video oyun stüdyosu Sunny Peak ile Gaming İstanbul’da oyunları hakkında konuştuk.

Symphonia

Çökmekte olan bir dünyada hayata geri dönen gizemli bir kemancıyı canlandıracağımız platform ve macera oyunu Symphonia, aralık ayında PC (Steam), Nintendo Switch ve Xbox platformlarına gelecek.

Gaming İstanbul’da Oyun Günlüğü’ne konuşan Symphonia tasarımcısı Simon Larguier, 3 yıldır geliştirdikleri oyunun klasik müzikler üzerine olduğunu söyleyerek, “Açıkçası klasik müziği seviyoruz ve bu tarzda oyunların da çokta bulunmadığının farkındayız. Bu nedenle müzikle etkileşim içinde olduğunuz bir oyun olmasını hedefledik.” dedi.

Simon Larguier

Romantik klasik tarz

Larguier, “Bestecilerimiz oyun için 19. yy zamanından romantik klasik tarzda parçalar hazırladı. Müzikler tamamen oyun için hazırlanmış orijinal parçalar olarak oyunculara sunuluyor.” açıklamasında bulundu.

Gizemli müzisyen Philemon’un tüm yetenekleriyle platform zorluklarını deneyimleyecek ve üstesinden gelmeye çalışacaksınız. Müzik ve makineleri birleştiren çeşitli ortamları keşfedecek, seviye öğelerini etkinleştirmek ve diyara hayat getirmek için keman çalacaksınız. Müzikal Harikalar toplayın ve müziği, neşeyi ve ihtişamı topraklara geri getirmek için nefes kesici konserler verin!

İstanbul’daysanız ve vaktiniz varsa 15 Eylül saat 20.00’ye kadar da oyunu GİST24’te deneyimleyebilirsiniz.

Sunny Peak ekibine başarılar dileriz.

Oyun haberleri için temel kriterlerimizi merak ediyorsanız,
haber politikası ve standartlarımıza göz atabilirsiniz.


Bizi Google News üzerinden de takip edebilirsiniz.

Nur Soyyiğit
Oyun Günlüğü Rehber Editörü
    Subscribe
    Bildir
    guest

    0 Yorum
    Inline Feedbacks
    View all comments