Oyun HaberleriPC

Garden In! ile hayalinizdeki bahçeyi tasarlayın!

0

Bahçecilik ve çiftçilik simülasyon Garden In! ile benzersiz bitkiler yetiştirin, yeni tohumlar keşfedin ve hayalinizdeki bahçeyi tasarlayın.

Garden In!

Turin merkezli İtalyan video oyun stüdyosu Dramatic Iceberg tarafından geliştirilen ve Bonus Stage Publishing tarafından da 26 Ocak 2023’te Nintendo Switch, Microsoft Windows, Steam Deck ve Linux platformlarına gelen bahçecilik ve çiftçilik simülasyon Garden In! ile benzersiz bitkiler yetiştirecek, yeni tohumlar keşfedecek ve hayalinizdeki bahçeyi tasarlayacaksınız.

Simülasyon türünün hayranlarına hitap edecek sıradan bir oyun olan Garden In! ile ellerinizi kirletmeden rahatlayın! Elinizdeki birçok fidanı kullanın, ortamı dilediğiniz gibi düzenleyin ve kendinizi evinizde gibi hissedin. Bahçe düzenlemenin yanı sıra, renklerini ve arka planlarını değiştirerek odaları özelleştirin; kendinizi moda sokun.

Geliştiriciler oyunu desteklemeye devam ediyor. Oyunun çıkış yıldönümünde 1.3.0 güncellemesi yayımlandı. Bu güncelleme notlarına da buradan ulaşabilirsiniz.

Garden In! ne kadar?

Steam’de 10 dolara (320 TL) satışa sunulan Garden In! mevsimsel indirimlerde ve festivallerde yüzde 50’ye kadar indirime girebiliyor.


Oyun haberleri için temel kriterlerimizi merak ediyorsanız,
haber politikası ve standartlarımıza göz atabilirsiniz.


Bizi Google News üzerinden de takip edebilirsiniz.


Oyun Günlüğü
Yeni nesil oyun haberciliği - Reklam ve işbirliği için mail atabilirsiniz.