Oyun HaberleriPCPlayStation

George R. R. Martin’den Elden Ring açıklaması!

0

George R. R. Martin, Elden Ring dünyasına katkı sunması için Miyazaki ve FromSoftware’den ekibinden gelen teklife, “Bu reddedilemeyecek kadar heyecan vericiydi!” açıklamasında bulundu.

  • Martin, bloğunda, “Çok Uzun Zaman Önce…” başlıklı yazısında, Elden Ring hikayesinin başlangıcını paylaştı.
  • “Hayali tarih yaratmayı seviyorum” diyen Martin, “Üzerime düşeni yaptım” dedi!
Elden Ring

Amerikalı fantezi, korku ve bilimkurgu yazarı George R. R. Martin, Elden Ring dünyasına sunduğu katkıyı ve gelen teklife ilişkin ilk tepkisini açıkladı.

Bloğunda paylaştığı, “Çok Uzun Zaman Önce…” başlıklı yazısında, “Birkaç yıl önce, Hidetaka Miyazaki ve DARK SOULS video oyunu serisinin yaratıcıları olan inanılmaz oyun tasarımcıları, üzerinde çalıştıkları yeni bir oyunun arka planını ve tarihini oluşturmalarına yardım etmemi istemek için Japonya’dan bana ulaştı.” diyerek, Elden Ring’le ilk buluşmasını anlattı.

Elden Ring

Video oyunları benim işim değil!

Martin, Railroad Tycoon, Romance of the Trhree Kingdoms ve Master of Orion gibi strateji oyunlarını oynadığı aktararak, “Video oyunları gerçekten benim işim değil” ifadelerini kullandı. Ancak gelen teklifin reddedilemeyecek kadar heyecan verici olduğunu vurgulayan Martin, şunları söyledi:

“Miyazaki ve FromSoftware’den ekibi, muhteşem sanat eserleriyle çığır açan işler yapıyorlardı ve benden istedikleri şey sadece bir parça dünya inşa etmekti: yaratmayı planladıkları oyun için temel teşkil edecek derin, karanlık, yankılı bir dünya.”

[ngg src=”galleries” ids=”5″ display=”basic_slideshow”]

“Ben üzerime düşeni yaptım”

“Dünyalar yaratmayı ve hayali tarih yazmayı seviyorum” diyen Martin, “Ben de üzerime düşeni yaptım. Ve yıllar geçti. Video oyunları bugünlerde filmler kadar büyük (aslında daha büyük)… ve yaratılması da aynı zaman alıyor. Ama Elden Ring günü nihayet yakındır. Ve söylemeliyim ki, inanılmaz görünüyor.” açıklamasında bulundu.


25 Şubat 2022 tarihinde yayımlanması planlanan Elden Ring, Xbox One, Xbox Series X|S, PC, PS4 ve PS5’e geliyor.


Ömer Faruk AKTAŞ
Oyun Günlüğü Kurucusu ve İçerik Direktörü - Strateji ve simülasyon oyunlarına tutkuyla bağlı. Bağımsız oyunların takibinde - Oyununuzu tanıtmak için iletişime geçmekten çekinmeyin! - Ömer is to blame for all this. You can contact us for game review and other business information.