Oyun Haberleri

Gerçekçi nişancı oyunu Bodycam için çıkış tarihi açıklandı!

0

Gerçekçi grafikleriyle dikkat çeken çok oyunculu birinci şahıs nişancı oyunu Bodycam, 7 Haziran’da erken erişim olarak yayımlanacak.

Bodycam

Bağımsız Fransız video oyun stüdyosu Reissad Studio tarafından geliştirilen çok oyunculu birinci şahıs nişancı oyunu Bodycam, 7 Haziran’da PC platformuna erken erişim olarak gelecek.

Ultra gerçekçi grafikleriyle dikkat çeken oyun 6 ila 12 ay boyunca erken erişimde kalacak.

Unreal Engine 5 oyun motoruyla geliştirilen oyun, gerçekçi video oyunlarının geleceğini gösteren yeni nesil bir oyun deneyimi sunuyor. Çarpıcı grafikler, sürükleyici ses efektleri ve devrim niteliğinde bir çekim ve hareket deneyimi sizi atmosfere bağlayacak.

Ultra ayrıntılı ortamlar, tam bir sürükleyicilik ve derinlemesine taktiklere olanak tanır. Deathmatch veya Team Deathmatch gibi klasik oyun modlarının ve ayrıca rekabet için tasarlanmış yepyeni Body Bomb modunun keyfini çıkarın. Kazanmak için takım arkadaşlarınızla işbirliği ve iletişim çok önemli olacak

Bodycam ne kadar?

Steam platformunda erken erişim olarak yayımlanacak Bodycam, henüz satışa sunulmadı.

Bodycam Türkçe mi?

Erken erişim aşamasında yayımlanacak oyun için İngilizce dil desteği haricinde bir dil henüz duyurulmadı. Bodycam için ne yazık ki Türkçe alt yazı ve arayüz desteği bulunmuyor.

Oyunun sistem gereksinimleri için buraya göz atın.


Oyun haberleri için temel kriterlerimizi merak ediyorsanız,
haber politikası ve standartlarımıza göz atabilirsiniz.


Bizi Google News üzerinden de takip edebilirsiniz.


Oyun Günlüğü
Yeni nesil oyun haberciliği - Reklam ve işbirliği için mail atabilirsiniz.