Oyun HaberleriPlayStation

Ghost of Tsushima: Legends’a Rivals modu geliyor!

0

PlayStation Ghost of Tsushima: Legends’a yepyeni bir mod ekleneceğini duyurdu. Geçtiğimiz yıl çıkan ve oyuna çevrimiçi özellikleri getiren Ghots of Tsushima: Legends güncellenmeye devam ediyor, co-op oynanışın yanında yeni olan Rivals modu oyuna ekleniyor.

  • Sucker Punch Productions tarafından geliştirilen oyun, PlayStation 4’ün en hızlı satan oyunları listesinde birinci sırada bulunuyor.
  • Ghost of Tsushima Director’s Cut PlayStation 4 ve PlayStation 5 için 20 Ağustos tarihinde çıkış yapıyor.
  • Rivals modu Ghost of Tsushima: Legeds’a 3 Eylül tarihinde eklenecek.
  • Rivals’ta iki kişilik iki takım, düşman dalgalarını yenmek için yarışacak.
Ghost of Tsushima: Legends

PlayStation blog sayfasında, Ghost of Tsushima: Legends’a yeni bir mod ekleneceği duyuruldu. Sucker Punch Productions‘un Kıdemli Oyun Geliştiricisi Darren Bridges bu konu hakkında bilgiler verdi, bizde sizin için derledik.

Geçtiğimiz ay duyurulan Ghost of Tsushima Director’s Cut, PlayStation 4 ve PlayStation 5 için 20 Ağustos tarihinde çıkış yapacak. Ghost of Tsushima: Legends’a gelecek olan yeni güncelleme ise 3 Eylül tarihinde yayınlanacak.

Ghost of Tsushima: Legends Rivals modu

Ghost of Tsushima: Legends – Rivals Video | PS5, PS4

Rivals’ta iki kişilik iki takım, düşman dalgalarını yenmek için yarışacak. Mağlup edilen her düşmanla, diğer takıma zarar vermek için kullanabileceğiniz Magatama‘yı toplayacaksınız. Örneğin, Magatama’yı rakiplerinizin satın alımlarını, Lanetleri (sağlık kaybı, patlayan cisimler vb.), Hwacha ateşini ve daha fazlasını engellemek için Gölgelerde harcayabilirsinizYeterince Magatama harcadığınızda, Final Stand dalgalarının kilidini açacaksınız. Kazanmak için rakip takımdan önce bunları tamamlayın!

Gear Mastery

Ghost of Tsushima: Legeds

Rivals yayınlandığında, Gear Mastery sistemi de yayınlanacak. Gear Mastery sistemi Legends için ilerleme sistemlerinin ve ödüllerinin yeni bir genişlemesi olacak. 110 seviye teçhizat kazanan oyuncular artık onu bir sınıfa bağlayabilecek ve “Ustalık Mücadelelerini” etkinleştirebilecekler. Bu, bir teçhizatın Ki seviyesinin 120’ye yükseltilmesine ve sonunda ikinci bir avantaj yuvasının kilidinin açılmasına izin verecektir. Ustalık Mücadelelerini etkinleştirirken, her sınıf için yeni bir Yeteneğin ve yeni Tekniklerin kilidini de açabilirsiniz.

20 Ağustos’tan (Ghost of Tsushima Director’s Cut’ın çıkış tarihi) başlayarak, topluluktan gelen geri bildirimlere dayalı bazı değişiklikler de dahil olmak üzere Legends’a yeni özellikler eklenecek. Oturum süresini kısaltmak için Hayatta Kalma modu yeniden dengelenecek ve yeni haftalık Hayatta Kalma Kabus mücadelesi varyantları eklenecek. Ayrıca, Jin’in hikayesinde ve New Game+‘da bunları kazanan oyuncular için Legends’ta ek kozmetiklerin kilidi açılacak.

Ghost of Tsushima’ya zaten sahipseniz yukarıdakilerin tümü ücretsiz olarak sunulacak, ancak henüz Ghost of Tsushima’ya sahip olmayan ancak Legends’ı denemek isteyenler için 3 Eylül’den itibaren, Jin Sakai’nin başrolde olduğu tek oyunculu hikaye olmadan Legends’ı kendi başına satın alabileceksiniz.

Legends’ın bu yeni bağımsız sürümü, 3 Eylül’den itibaren PS4 veya PS5 konsollarında 19,99 $ / 19,99 € / 15,99 £ karşılığında PlayStation Store’da satışa sunulacak. Sadece tek oyunculu kampanya ile açılabilen bazı kozmetikler dışında, açıklanan her şeye ek olarak 2020’de yayınlanan içeriğe de erişebileceksiniz.

Yukarıdakilerin tümüne ek olarak, 10 Eylül’den 1 Ekim’e kadar her hafta ek bir Rivals haritası, Iki Island ve Iyo’nun diyarından ilham alan yeni Survival haritaları ve Trials of Iyo dahil olmak üzere yeni bir içerik eklenecek.

Yavuz Selim Yazıcı
Oyun Günlüğü - 2021