Oyun HaberleriPC

Ghost of Tsushima PC’ye geliyor: işte çıkış tarihi ve fiyatı

0

2020 yılında PlayStation’a özel olarak piyasaya sürülen açık dünya, aksiyon ve macera oyunu Ghost of Tsushima, 16 Mayıs’ta Director’s Cut sürümüyle PC’ye geliyor.

Ghost of Tsushima‘yı PlayStation için geliştiren Sucker Punch Productions, oyunun PC sürümü için Nixxes Software ile iş birliği yaptığını açıkladı. Oyun, 16 Mayıs’ta Steam ve Epic Games Store’a gelecek.

Sucker Punch kurucu ortağı Brian Fleming, “Nixxes’teki dostlarımızın ve ortaklarımızın Ghost of Tsushima’yı PC’ye getireceğini duyurmaktan gurur duyuyoruz! Bu, Sucker Punch için bir ilk; önceki tüm çalışmalarımız konsola özeldi, dolayısıyla tüm bunlardan heyecan duyuyoruz ve Nixxes bu projeyi yapmak için doğru ekipti. Onlar da dahil olduğunda sonuçların muhteşem olacağını biliyorduk! Şimdi bir Süper Ultra Geniş monitör sipariş etmem için kusura bakmayın!” dedi.

13. yüzyılın sonlarında geçen oyun, Moğol İmparatorluğu’nun doğuya yönelik işgallerinin bir parçası olarak Japonya’da geçiyor. Samuray Jin Sakai, klanının hayatta kalan son üyesi olarak halkını korumak ve yurdunu geri almak için ne gerekiyorsa yapmaya hazır. Bugüne dek savaşta ona yol göstermiş samuray töresini bir kenara atıp kendine yeni bir yol, Hayalet’in Yolu’nu çizmeli ve Tsuşima’nın özgürlüğü için görüşmemiş bir kurtuluş mücadelesi başlatmalı.

Ghost of Tsushima Türkçe mi?

Ghost of Tsushima, PC’de de Türkçe alt yazı ve arayüz desteğine sahip olacak.

Ghost of Tsushima ne kadar?

PlayStation’da 700 TL olan oyun, PC’de 59.99 dolardan ( 1.905 TL) ön siparişe açıldı. Oyun, Epic Store’da ise 1.499 TL.

Ghost of Tsushima sistem gereksinimleri

Ultra Geniş (21:9), Süper Ultra Geniş (32:9) ve 48:9 Üçlü Monitör desteğiyle aksiyona bambaşka bir perspektif getirin. NVIDIA DLSS 3, AMD FSR 3 ve Intel XeSS gibi yukarı ölçeklendirme ve kare üretimi teknolojileriyle oyun performansını destekleyin. NVIDIA Reflex ve görüntü kalitesi geliştirici NVIDIA DLAA desteği de mevcut.

Japonca dudak uyumu – Sinematiklerin PC’niz tarafından gerçek zamanlı oluşturulmasıyla mümkün kılınan, Japonca dublaja uyumlu dudak hareketleriyle daha gerçekçi bir tecrübe sizi bekliyor.


Oyun haberleri için temel kriterlerimizi merak ediyorsanız,
haber politikası ve standartlarımıza göz atabilirsiniz.


Bizi Google News üzerinden de takip edebilirsiniz.


Oyun Günlüğü
Yeni nesil oyun haberciliği - Reklam ve işbirliği için mail atabilirsiniz.