Oyun HaberleriPC

God of War Ragnarök PC’ye geliyor! İşte çıkış tarihi

0

Santa Monica Studio’dan Jetpack Interactive ortaklığıyla PC’ye getirilen God of War Ragnarök 19 Eylül 2024’te oyuncularla buluşacak.

God of War Ragnarök


Santa Monica Studio ve Jetpack Interactive iş birliğiyle geliştirilen ve PlayStation PC LLC tarafından da yayımlanacak aksiyon ve macera oyunu God of War Ragnarök 19 Eylül 2024’te oyuncularla buluşacak.

God of War‘un (2018) devam oyunu God of War Ragnarök, Fimbulvetr’in başladığı noktadan devam ediyor. Kratos ve Atreus, cevap arayışında Dokuz Diyar’ın dokuzunu da dolaşırken Odin’in Asgard kuvvetleri, kehanete göre dünyanın sonunu getirecek savaş için hazırlanıyor.

Oyun hikayesinde mitolojik toprakları keşfedecek ve Kuzey tanrılarından canavarlara, pek çok korkunç düşmanla karşı karşıya gelecekler. Ragnarök tehdidi adım adım yaklaşırken Kratos ve Atreus, kendi huzurları ve diyarların huzuru arasında bir seçim yapmak zorunda kalacak.

God of War Ragnarök Türkçe mi?

Üç ay sonra erişime açılacak oyunda 22 farklı dil desteği bulunuyor. God of War Ragnarök, Türkçe alt yazı ve arayüz desteğiyle çıkacak.

God of War Ragnarök Türkiye fiyatı ne kadar?

God of War Ragnarök, Steam’de 49.99  dolardan (1.612 TL) satışa sunuldu. Oyun, Epic Games’te ise 1.499 TL.


Oyun haberleri için temel kriterlerimizi merak ediyorsanız,
haber politikası ve standartlarımıza göz atabilirsiniz.


Bizi Google News üzerinden de takip edebilirsiniz.


Oyun Günlüğü
Yeni nesil oyun haberciliği - Reklam ve işbirliği için mail atabilirsiniz.