Oyun HaberleriPC

Gray Zone Warfare çok kötü başlangıç yaptı!

0

Taktiksel birinci şahıs nişancı oyunu Gray Zone Warfare bugün erken erişim olarak yayımlandı. Oyun, Steam’deki ilk incelemelerden sadece yüzde 37 olumlu oy olarak ‘çoğunlukla olumsuz’ olarak değerlendirildi.

Gray Zone Warfare

Brno merkezli Çek video oyun stüdyosu Madfinger Games tarafından geliştirilen ve yayımlanan taktiksel birinci şahıs nişancı oyunu Gray Zone Warfare, bugün (30 Nisan 2024) PC platformuna erken erişim olarak yayımlandı.

Gray Zone Warfare gizemli bir hikayeyle birleşen taktiksel nişancı oyun deneyimi sunuyor. Güneydoğu Asya’da kurgusal bir adada gerçekleşen gizemli olay sonucu bölge, uluslararası bir karantinaya alınır. Neredeyse tüm siviller Birleşmiş Milletler tarafından tahliye edildikten sonra üç Özel Askerî Şirket esrarengiz müşterileri tarafından bölgeyi keşfetmek, sırlarını açığa çıkarmak ve değerli şeyleri bulup getirmek ile görevlendirilmiştir.

Gray Zone Warfare incelemesi: Çoğunlukla olumsuz!

Steam’deki oyunculardan büyük bir eleştiri alan oyunun ilk inceleme yorumları gelmeye başladı. 812 incelemenin sadece yüzde 37’sinden olumlu oy olan oyun ‘çoğunlukla olumsuz’ olarak değerlendirildi.

Gray Zone Warfare ne kadar?

Gray Zone Warfare, Steam’de 17.99 dolardan (582 TL) satışa sunuldu.

Gray Zone Warfare sistem gereksinimleri için buraya göz atabilirsiniz.

Gray Zone Warfare Türkçe yama

Gray Zone Warfare için henüz yerelleştirme yapılmadı. Oyunun sadece İngilizce dil desteği mevcut.


Oyun haberleri için temel kriterlerimizi merak ediyorsanız,
haber politikası ve standartlarımıza göz atabilirsiniz.


Bizi Google News üzerinden de takip edebilirsiniz.


Oyun Günlüğü
Yeni nesil oyun haberciliği - Reklam ve işbirliği için mail atabilirsiniz.