MobilOyun Haberleri

GRID Legends: Deluxe Edition, iOS ve Android’e geliyor!

0

Yarış oyunu GRID Legends: Deluxe Edition, 17 Aralık 2024’te iOS ve Android platformlara gelecek.

GRID Legends: Deluxe Edition

Codemasters tarafından geliştirilen ve Electronic Arts tarafından da 2022’de Microsoft Windows, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One ve Xbox Series X/S platformlarına gelen yeni nesil yarış oyunu GRID Legends, 17 Aralık 2024’te deluxe sürümüyle birlikte iOS ve Android’e gelecek.

Mobil sürümü Feral Interactive tarafından hazırlanan oyunun ön kayıtları da başladı. Çeşitli araziler ve sürekli değişen hava koşulları ile GRID Legends: Deluxe Edition, yüksek performanslı yol GT’lerinden kamyonlara ve açık tekerlekli arabalara kadar, oyuncular birçok seçenek sunacak.

Devasa Kariyer modu başta olmak üzere Race Creator modu ve hikaye modu Driven to Glory yer alıyor. Oyunda ayrıca bir de Fotoğraf Modu bulunuyor. Orijinal masaüstü ve konsol sürümleri için mevcut olan tüm DLC’ler bu mobil sürümdeki Deluxe Edition’da standart olarak dahil olacak.

GRID Legends: Deluxe Edition mobile ne kadar?

Bölgesel fiyatlandırmalar olacak ancak şu anda duyurulan fiyat şu şekilde: 4,99 $ / 9,99 £ / 12,49 € 

GRID Legends: Deluxe Edition mobile ön kayıt

GRID Legends: Deluxe Edition App Store’da ön kayda açıldı. Buradan oyunu satın alabilirsiniz.

(GRID Legends: Deluxe Edition, iOS’ta iPhone 12 Pro, iPhone 13 Pro ve iPhone 14’ten bu yana piyasaya sürülen her iPhone’da desteklenecektir. Ayrıca, 2022’den bu yana tüm iPad Air’lere ve 2021’den bu yana tüm iPad Pro’lara karşılık gelen M1 çip veya daha iyisine sahip tüm iPad’lerde de desteklenecektir.)

GRID Legends: Deluxe Edition Google Play mağazasında ön siparişe açıldı. Buradan erişebilirsiniz.

(GRID Legends: Deluxe Edition, Android sürümlerde ise Snapdragon 8 Gen 2 ve Snapdragon 8 Gen 3 desteğine ihtiyaç duyuyor.

Oyun haberleri için temel kriterlerimizi merak ediyorsanız,
haber politikası ve standartlarımıza göz atabilirsiniz.


Bizi Google News üzerinden de takip edebilirsiniz.

Oyun Günlüğü
Türkiye'nin yeni nesil oyun haber sitesi. 2020'den bu yana Türkçe ve İngilizce web sitelerimiz ve dijital dergimizle sizinleyiz! - Reklam ve işbirliği için mail atabilirsiniz.
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments