Oyun HaberleriPC

Guild Wars 2: Janthir Wilds için çıkış tarihi duyuruldu!

0

MMORPG oyunu Guild Wars 2 için Janthir Wilds adlı beşinci genişleme paketi duyuruldu. Paket, 20 Ağustos 2024’te gelecek.

Guild Wars 2: Janthir Wilds

ArenaNet tarafından geliştirilen ve 2012 yılında yayımlanan MMORPG oyunu Guild Wars 2 için Janthir Wilds adlı beşinci genişleme paketi duyuruldu. Guild Wars 2: Janthir Wilds, 20 Ağustos 2024’te çıkacak.

Guild Wars 2: Janthir Wilds, kahramanların arkadaşları ve lonca arkadaşları için kendi konut alanlarını yaratıp süsleyebilmeleri için yepyeni bir özelleştirme ve dekorasyon arayüzüne sahip olan Homesteads adı verilen uygun oyuncu konutları gibi birçok yeni özellik ve içerik ekleyecek.

Guild Wars 2: Janthir Wilds ne kadar?

Guild Wars 2: Janthir Wilds, 24,99 dolardan (808,93 TL) ön siparişe açıldı. Deluxe Edition sürümü 49,99, Ultimate Edition ise 74,99 dolar. Pastoral Ova Kıyısı ve fırtınalı Janthir Syntri olmak üzere iki yeni keşfedilebilir harita da kullanıma sunulacak. Gelecek güncellemelerde üçüncü bir harita da eklenecek.

Guild Wars 2: Janthir Wilds

Guild Wars 2: Janthir Wilds özellikleri

Çok sayıda yeni özellik, etkinlik ve hikaye, oynanış için yeni olanaklar sunuyor:

  • Yeni haritalar: 20 Ağustos’ta iki yeni keşfedilebilir harita mevcut olacak: Pastoral Ova Kıyısı ve fırtınalı Janthir Syntri, gelecekteki güncellemelerde üçüncüsü de takip edilecek.
  • Kara mızrakları: Bir zamanlar yalnızca su altı alanında hüküm süren mızraklar, dalgaların üzerine doğru ilerliyordu. Oyundaki dokuz mesleğin her biri, mızraklarını farklı şekillerde kullanacak ve baştan çıkarıcı yeni oyun olanakları sağlayan benzersiz beceriler aracılığıyla yeteneklerini sergileyecek. Guild Wars 2 hesabı olan herkes, 27-30 Haziran tarihleri ​​arasında yeni spear oynanışını denemek için betaya katılabilir.
  • Yeni Baskın: 2019’dan bu yana ilk kez yeni bir baskın, Janthir Wilds’ın en zorlu karşılaşmalarından bazılarına ev sahipliği yapacak. destansı boss savaşlarıyla zorlu 10 oyunculu gruplar; hem baskın hem de daha zor olan Mücadele Modu, bir sonraki sürümde eklenecek.
  • Titanlar: Janthir’in gizemli büyülü varlıkları, topraktan gelen enerjiyi kanalize ediyor; Tyria’nın bu keşfedilmemiş bölgesinde mistik ve tarif edilemez bir muamma…
  • Yeni Ödüller: Yeni bir efsanevi mızrak ve sırt çantası öğesinin yanı sıra bir dizi yeni zırh ve silah setinin yanı sıra, gelecekteki içerik yayınlarında oyuncular tarafından kazanılabilecek.

ArenaNet, Guild Wars 2, yaz sonunda Epic Games Store’a da gelecek.


Oyun haberleri için temel kriterlerimizi merak ediyorsanız,
haber politikası ve standartlarımıza göz atabilirsiniz.


Bizi Google News üzerinden de takip edebilirsiniz.



Oyun Günlüğü
Yeni nesil oyun haberciliği - Reklam ve işbirliği için mail atabilirsiniz.