Oyun HaberleriPC

Guild Wars 2, The Realm of Dreams içerik güncellemesi yayımlandı!

0

Guild Wars 2: Secrets of the Obscure’un ikinci içerik güncellemesi “The Realm of Dreams’; yeni hikaye, silah Becerileri ve daha fazlasını getirdi.

Guild Wars 2: Secrets of the Obscure

ArenaNet tarafından geliştirilen MMORPG oyunu Guild Wars 2: Secrets of the Obscure‘un ikinci içerik güncellemesi ‘The Realm of Dreams’, 27 Şubat 2024’te ücretsiz olarak yayımlandı.

Korkunç Kryptis’e ev sahipliği yapan Nayos’un yeni bir bölümü, Tyria’nın bu dünya dışı düşmana düşmesini engellemeye çalışan oyuncuların keşfetmesine açık olacak. Kasım ayının “Through the Veil” güncellemesinde tanıtılan 50 oyunculu bir savaş özelliği olan Convergences’ta iki yeni efsanevi boss ortaya çıkmaya başlayacak. Mücadeleye yardımcı olmak için her meslek, daha önce kullanamadıkları yeni bir silah yeterliliğini kazanacak, yeni beceriler sağlayacak ve olanaklar yaratacak. Yeni bir efsanevi kalıntı ve yeni efsanevi Obsidian zırh setinin ilk kademesi de güçlü yeni donanım ödülleri oldu.

Guild Wars 2: Secrets of the Obscure

Kryptis istilasının hikayesinin devam etmesinin yanı sıra, “The Realm of Dreams”, oyunculara oyun tarzlarını geliştirmek için yeni öğeler ve ödüller sağlamak üzere Sihirbazın Kasası’nın yenilenmesini içerirken, Temple of Febe Strike Mission, daha zorlu bir Mücadele Modu’nu karşılıyor. Gerçekten usta olanlar için zorluk seçeneği. Yeni bir Ranger evcil hayvanı ve Astral Ward Ustalık serisinin genişletilmesiyle birlikte bu güncelleme, genişleme oyuncularına hiçbir ek ücret ödemeden bu yılın ilerleyen dönemlerindeki  heyecan verici Secrets of the Obscure finaline zemin hazırlıyor.

Guild Wars 2: Secrets of the Obscure hakkında tüm detaylar için buraya göz atın. Guild Wars 2 hakkındaki tüm detaylar için de rehber arşivimize göz atabilirsiniz.


Oyun haberleri için temel kriterlerimizi merak ediyorsanız,
haber politikası ve standartlarımıza göz atabilirsiniz.


Bizi Google News üzerinden de takip edebilirsiniz.


Oyun Günlüğü
Yeni nesil oyun haberciliği - Reklam ve işbirliği için mail atabilirsiniz.